Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destroyer- punkty pod pvp

GhostDog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może podaj jakie masz osłonki?Na jaki lv eq?Jakie ulepszenie?Opcje pvp w osłonkach?Jeśli masz duże zdjęcie resa z osłonek i eq , to pakuj wszystko w element,a reszte w atak.Jeśli masz zmniejszenie obrony ( i inne dobre opcje pvp) to rozdaj pod atak.Takie podawanie buildów nie znając eq to głupota, nic Ci one nie dadzą.

Opublikowano

Szczerze dla mnie destro to nie jest karta do PVP (Player vs Player)

W dzisiejszych czasach destro służy szczególnie do "Puszczania gazu" na glacka czy też rajdach aktu 5 ;)

I także eventu który teraz trwa ;D

Opublikowano

Mając eq u7 i osłonki zrobisz z wszystkiego karte pod pvp (znam osoby które na jajamaru biją tyle co niektórzy w wk).Jeśli ma jakieś dobre eq na 80-90, to des będzie świetny, pod warunkiem że ma albo duże zmniejszenie resa na ogień w eq ( i wtedy daje 100 elementu, reszte atak-osobiście hp odradzam,hp możesz wyciągnąć m.in z dobrego biżu i też będzie okej, no chyba że masz desa 99+11/12/13 i sl ogólny to możesz spróbować 30 albo 60 ataku 100 elementu i reszta hp), jeśli masz duże opcje pvp - czyli zmniejszenie obrony, szansy na kryta, zwiększenie krytów i inne takie to robisz na odwrót i dajesz 100 ataku 30/60 elementu i tak jak wcześniej ewentualne hp ( jeśli dasz 60 w atak , albo w drugim buildzie w ele, to hp raczej nie wyciągniesz).Ten des który podałem jest przykładowy, nie liczyłem nic pod niego, powinieneś użyć kalkulatora do punktów czy coś takiego.Ja na karcie 99+11 wyciągam build 100/0/40 pare/0 , mam jednak sl ogólny 7 obrażeń 12 i siły bodajże 5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...