Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A3E2 Sherman Jumbo

tamuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic M4A3E2 Sherman Jumbo i nie wiem jakie dzialo i wierze doniego wsadzic  bo topowa wieza jest dosc slaba maly pancerz a pierwsza ma 152 mm wszedzie

Opublikowano

Topowa jest teorytycznie gorsza. W praktyce przodem odbija dużo więcej.
Jak chcesz. Możesz mieć lepszy pancerz wieży z tyłu/boku, ale gorsze działo, zasięg widzenia, obrót wieży i gorszy przód, albo na odwrót.
Jeżeli stock wieża, to możesz się pobawić trollem.
Jeżeli topowa, to M1A2.

Opublikowano

Ja odblokowałem na Jumbo T20 i T29. Nie zagrałem ani jednego meczu na ,,lepszej'' wieży, dlaczego? E2 musi miec pancerz, a następna wieża zabiera OGROMNY kawał stali. Na Stockowej wieży masz 152mm pancerza z każdej strony. Głównym powodem mojej decyzji był fakt, że w tą ,,lepszą" wieże wchodzą pociski od przodu, mniejszy DPM nie jest aż tak uciążliwy (jeśli chcesz robic dmg to se E8 odbadaj) Najbardziej boli mniejszy View Range, aczkolwiek da się przeżyc (osobiście nie przypowinam sobie żeby mi to przeszkadzało) Rób co chcesz, ja polecam Ci grac na stockowiej wieży+ działo M1A1.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...