Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na herculesy

matjok_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy ktoś z jakis sposób na herculesy. Moge zafundować dotacje jesli sposób okaże sie skuteczny. Odpowidzi na PW lub w temacie ;D

Opublikowano

To jak "sprzedawali" to dlaczego nie kupiłeś? Według mnie nie ma żadnych sposobów. Podobno jest to 25% i będzie 25% chyba, że włamiesz się do nich i sobie to zmienisz..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Jest 25 % na herculesa, 25 % na LF-4 i 25 % na multibooster.

Nie rozumiem tego jak można sprzedawać sposoby na allegro.. Sprzedasz ją jednej osobie i ta osoba może albo wszystkim wygadać albo też zrobić na tym interes. Najlepiej to takie sposoby zostawiać dla siebie

Opublikowano

nie wierzcie im w bugi to zwykli oszuści kupiłem raz na allegro a w odpowiedzi dostałem sposobem na herkulesy jest robienie kappy aż zrobisz ful  

Opublikowano

był sposób ale już nie działa   :(

z kupowaniem kluczyka zielonego i pękaniem w odpowiednich falach ja osobiście skorzystałem z jego na 4 ostatnie herki lecz kolega na nim zrobił od 2 kapp full czyli wyszło mu 12

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Są sposoby tylko trzeba kombinowac ja mam 64 kappy i 9 herków i mi sie juz niechce ale poczatkujacym proponuje kombinowac np zminiac designy pekac itp 

Opublikowano

Skoro twierdzisz że są sposoby to czemu już nie masz full herkow był kiedyś potwierdzony i pewny lecz już nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...