Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na Sredni/Splaby laptop

adajan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem pierwszy raz na forum [jezeli zly dzial prosze przesniesc] 

Parametry Lapka

Procesor;Pentinum M 1.6

Karta Graf : Radeon mobility 9200 [128bit/64mb]

Dysk 40 gb 

Win XP Prof  Orginal . 

Gram w cs 1.6 steam 100fps w soure 50 fps .

INTERESują mnie FPS'y . Dzieki z góry.

Opublikowano

Crossfire - pełno cheaterów, ale da się pograć

CoD 1 i 2 jeszcze 4 na all low

Warrock - kiedyś był zajebsty teraz już nie wiem

Combat Arms - genialna gra. Przykuła mnie na dobre godziny.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up

Combat Arms nie pójdzie na tak słabym lapku

wymagania sprzętowe:

Pentium 4 2.4 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce FX 5600 lub lepsza), 2 GB HDD, Windows XP

WarRock też będzie miał ciężko chodzić płynnie

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

WarRock dziala nawet plynnie na low , w akcji jest nagly spadek fps , Cod Mw4 mam orginalny cd keyem i niemam SM 2.0 tylko 1.4 nie dziala , MInecrraft odziwo tak slaby laptop a gralem miesiąc i naprawde sam sie dziwilem ze na takim smieciu wyjdzie w niebo 160 fps / w grze 50-70 , prosilbym o jakies gierki nawet typu MINECRAFT [Moze ktos wie dlaczego teraz mam 0 fps i 0 chunk ] . Dzieki z góry :rolleyes:

Opublikowano

Tak owszem mialem "formata" jakies 3 dni temu i sterowniki mam laptop mam HP COMPAQ nx7000 jest po remoncie dalem 250 zl i mam steroowniki na nim caly czas nwm jaka jest wersja sterownika od karty graficznej . Ale zinstalowalem sterownik [ mam opcje openGL itp itd ]

PS : Za kazdą odp leci LIKE [widze ze są tu aktywni "pomagacze" ,bede tu czesciej zaglądał]

Znalazlem wersje sterownika

6.14.10.6342 z 2003-04-24 

UP/ Będę edytowal aby nie zasmiecac teraz je zainstaluje pamietając o reinstalu tamtych . Za 10 min odp co i jak .

Nic sie nie dzieje jak chce pobrac

Ok juz mam . 

Opublikowano

War rock - stara gra. Gralem kiedys ale zmienila sie strasznie. Aktualna firma tylko pogorszyla.

War thunder - samoloty etc na low powinno isc plynnie.

Ostatnio w WT trochę zrypali optymalizację i wątpię, żeby z tym prockiem i grafiką wyciągnął stabilne 50 klatek na low. Jeśli ma szybki internet, to niech ściąga xD Ale ja bym odpuścił.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

KimAhYoung co ty gadasz? Grałem w CA jak miałem spaloną dedykowaną karte na low w 25-35fpsach, skoro mu Minecraft tak chodzi no to ...

@top

Może jeszcze Gothic 1 i Gothic 2 z dodatkiem?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

KimAhYoung co ty gadasz? Grałem w CA jak miałem spaloną dedykowaną karte na low w 25-35fpsach, skoro mu Minecraft tak chodzi no to ...

@top

Może jeszcze Gothic 1 i Gothic 2 z dodatkiem?

Nie wiem w takim razie kiedy w CA grałeś, bo ja na laptopie 2x 2.1ghz, 4ram, zintegrowana graf. mam maksymalnie 35fpsów ale średnio ok. 28, może na początku CA tak chodziło ale w tej chwili na pewno nie będzie miał więcej niż 20 fps(co jest bardzo optymistyczną wersją) 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...