Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bjergsen vs faker

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bjergsen dzieciak który rzucił szkołę bo był tam tępiony za to że poza grą nie ma życia więc miał czas żeby wbić tego challengera czy co tam wbił.Znany z tego że jest znany.

No, jak czytałem jego historię o tępionym dziecku to prawie płakałem, ale ze śmiechu :D

Cały czas się kłócicie, a przecież Faker JUŻ WYGRAŁ. Dałem wszystkim link ale najwyraźniej jesteście ślepi więc dam jeszcze raz.

To jest skill comparison, o chuj Ci chodzi?

Opublikowano

Bjergsen dzieciak który rzucił szkołę bo był tam tępiony za to że poza grą nie ma życia więc miał czas żeby wbić tego challengera czy co tam wbił.Znany z tego że jest znany.

I co z tego że był "tępiony w szkole" przynajmniej coś osiągnął a nie siedzi w brązie tak jak ty gówniaku <3

Opublikowano

gowno wiecie to po chuj piszecie ? Ogladaliscie jak ostatnio faker gral? Jest orany przez wszystkie gowna z jego ligi , kazdy go cisnie jego team ma wiecej porazek niz wygranych a co do tego dochodzi ostatnio przejebal chyba 0/5 na kolesia z samsung ozone giants , caly czas w dupe teraz dostaje wiec wasz bog nie jest juz taki dobry . A z reszta bog jest tylko jeden (Tam na gorze)... Jak by juz grali 1vs1 to pewnie nikt by sie nie zabil a jak juz to na ganku . 

Opublikowano

Cały czas się kłócicie, a przecież Faker JUŻ WYGRAŁ. Dałem wszystkim link ale najwyraźniej jesteście ślepi więc dam jeszcze raz.

Ty jesteś naprawde taki tępy czy ci za to płacą???

TO JEST POROWNANIE, ONI NIE GRAJA PRZECIWKO SOBIE.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A właśnie ... Faker wygrałby z Bjergsenem bo jet koreańcem .. xD Ale zastanawiem się nad intarnati0n .

W tej pierwszej akcji to faker rozwalił innego koreańca a nie bjergsena ... Jesteś ślepy czy głupi ? ^^

Opublikowano

Nie da się porównać Fakera do Bjergsena, ponieważ na serverze koreańskim jest najwyższy poziom.

A poza tym Faker według rozmaitych ankiet jest najlepszym midderem, nie tylko według ankiet ale też według różnych forach.

Mówi się tak: Bjergsen = Jesus, Faker = God.

Co tu mówić, Faker należy do najlepszej drużyny rankingowej na świecie i ma na 1v1 najlepszego top playsa z całego LOLa.

A jeszcze jedno, dużo filmów oglądałem który ukazywał duży refleks ze strony koreańców. np. amumu używa flesha, a za 1/10 sekundy byłby już zjedzony przez ult ezreala. 

Regulaminowa Sygnatura

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bjergsen Faker - Bjergsen mógłby wygrać. Ludzie. Przestańcie się wypowiadać jak nie znacie umiejętności drugiego. Bjergsen słaby bo był "tępiony w szkole" i cały czas grał to se challengera wbił. Rzygać mi się chcę. A rodzina fakera była przeciwna esportowej "karierze". wg 50/50% i to jest możliwe. Faker jest dobry tylko dlatego bo gra na serwerze koreańskim (asia) i btw w najlepszym zespole, w którym gwiazdą Piglet czy Impact. Nie Faker. Gwiazda samodzielna, bo jeżeli czyjeś szanse są równe, Zed zniszczy każdego. Mam nadzieję, że ktoś przestanie mówić o tym, że faker bóg gry. Każdy chyba zapomina, że czasami Faker i Bjerg popełnia błędy. Radziłbym porównywać Haia i fakera.

Opublikowano

ciekawe ile z was w ogóle ogląda OGN, pewnie macie pojęcie tylko że skoro jego zespół wygrał S3WC to jest najlepszy, ale czasy się zmieniają zacznijcie go oglądac a nie być sezonowacami, pewnie nawet nie wiecie że jego zespół został wyeliminowany z PLAYOFF-ów na OGN.

Nie nie grali na siebie, a Ci co podają filmiki z najlepszymi akcjami obydwóch graczy mogą się w dupe pocałować bo to niczego nie dowodzi.

<>

Opublikowano

Nie zagrają na siebie bo SKT T1 K nie wbiło się do worldsów. Polecam oglądać OGN, Faker dalej jeden  z najepszych, jak nie najlepszy midder na świecie ale w obecnej mecie potrzeba naprawdę dobrego bota. Niestety Piglet i PoohManDu lekko odstają od top graczy. Mówił o tym  Incarnati0n (Jensen Nikolaj) w wywiadzie kiedyś . Jeśli nie wiesz kto to Incarnati0n warto o nim poczytać na necie

Opublikowano

Nie zagrają na siebie bo SKT T1 K nie wbiło się do worldsów. Polecam oglądać OGN, Faker dalej jeden  z najepszych, jak nie najlepszy midder na świecie ale w obecnej mecie potrzeba naprawdę dobrego bota. Niestety Piglet i PoohManDu lekko odstają od top graczy. Mówił o tym  Incarnati0n (Jensen Nikolaj) w wywiadzie kiedyś . Jeśli nie wiesz kto to Incarnati0n warto o nim poczytać na necie

Skąd wziąłeś info, że SKT T1 K nie wbiło się do Worldsów ?

Z tego co mi wiadomo to się dostali i mają pewnego slota, jak źle myślę to mnie poprawcie, ale aktualna tabela w CP wygląda tak : 

Samsung Galaxy Blue  -  550

Samsung Galaxy White  -  475

SK Telecom T1 K  -  470

NaJin White Shield  -  345

Z niej TOP 3 drużyn dostaje slota na Worldsy.

Za wygranie OGN dostaje się 400 punktów,a za wygranie NLB dostaje sie 75 punktów.

SKT T1 jak i Najin White Shield odpadli z OGN'a czyli tracą szansę na zdobycie 400pkt.

Jednak wziaż pozostają w NLB, ale nawet w przypadku wygrania go przez NaJin White Shield gdy dostaną oni 75 pkt to 345 + 75 = 420 co daje wynik mniejszy niż SKT T1. Dlatego wydaje mi się, że awans mają zapewniony.

Jest ktoś kto się na tym zna ? xD Dobrze mówię ? Bo nie jestem pewien.

Opublikowano

Skąd wziąłeś info, że SKT T1 K nie wbiło się do Worldsów ?

Z tego co mi wiadomo to się dostali i mają pewnego slota, jak źle myślę to mnie poprawcie, ale aktualna tabela w CP wygląda tak : 

Samsung Galaxy Blue  -  550

Samsung Galaxy White  -  475

SK Telecom T1 K  -  470

NaJin White Shield  -  345

Z niej TOP 3 drużyn dostaje slota na Worldsy.

Za wygranie OGN dostaje się 400 punktów,a za wygranie NLB dostaje sie 75 punktów.

SKT T1 jak i Najin White Shield odpadli z OGN'a czyli tracą szansę na zdobycie 400pkt.

Jednak wziaż pozostają w NLB, ale nawet w przypadku wygrania go przez NaJin White Shield gdy dostaną oni 75 pkt to 345 + 75 = 420 co daje wynik mniejszy niż SKT T1. Dlatego wydaje mi się, że awans mają zapewniony.

Jest ktoś kto się na tym zna ? xD Dobrze mówię ? Bo nie jestem pewien.

http://lol.gamepedia.com/HOT6iX_Champions_Summer_2014
SKTT1 K - 5-8 miejsce, nie dostali się
Opublikowano

Jak by juz grali 1vs1 to pewnie nikt by sie nie zabil a jak juz to na ganku . 

Skoro by grali 1v1,to jak mógłby ktoś zgankować?

#Bronze #Logic

Opublikowano

skt 1K dalej może się dostać na worldsy jeżeli wygrają NLB i samsung white zajmie 4 miejsce

Samsung Blue is the first seed of Korea.

Samsung White gets a direct bye to worlds if

They get OGN 3rd and SK Telecom T1 K doesn't win NLBThey get OGN 4th and SK Telecom T1 K lose right away in NLB (which will be against CJ Frost, this Saturday)

Samsung White and SKT T1 K get a tiebreaker for the direct bye into worlds if

Samsung White get OGN 3rd and SKT T1 K win NLB

SKT T1 K gets a direct bye to worlds if

They win right away in NLB (which will be against CJ Frost, this Saturday) and Samsung White get OGN 4th

Najin Shield, KT Arrows and KT Bullets are guaranteed in the regional playoff.

i:

2.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...