Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

pepitoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all :)

Mam pytanie da się zrobić tak że nie bd widział graczy? bo jest taki myk ze np usuwa sie pliki z potworami i wtedy sie ich nie widzi co przydaje sie np na dt, tak wiec mozna to samo zrobic z graczami? jesli tak to które pliki za to odpowiadają??

Lajki za pomocne odp.

Opublikowano

Witam all :)

Mam pytanie da się zrobić tak że nie bd widział graczy? bo jest taki myk ze np usuwa sie pliki z potworami i wtedy sie ich nie widzi co przydaje sie np na dt, tak wiec mozna to samo zrobic z graczami? jesli tak to które pliki za to odpowiadają??

Lajki za pomocne odp.

usuwa potwory z dt ? to jak ty przechodzisz wyżej ?

Opublikowano

niema czegoś takiego, można np podmienić pliki i zrobić z np wilka psa, ale nadal to będzie wil tylko z wyglądem psa

Opublikowano

usuwa potwory z dt ? to jak ty przechodzisz wyżej ?

niema czegoś takiego, można np podmienić pliki i zrobić z np wilka psa, ale nadal to będzie wil tylko z wyglądem psa

Kiedy ide na duzo kont do dt to wtedy mam tylko potwory na głownej postaci a na tych noobkich mam bez, przez co są mniejsze lagi:)

To ze mozna podmienic wyglad to wiem ale chodzi mi o usuniecie plików ktore odpowiadają za widzenie innych graczy.

Opublikowano

Moze na globalnym metku ale nie na privie :)

Skoro da sie usunac moby to miałem nadzieje ze i ludzi by dało rade. 

Mozna zamknac:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...