Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem CS:GO ustawienia wideo

Bricars

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Nękam się z pewnym problemem i mam nadzieję, że damy radę go razem rozwiązać :P

W momencie gdy w chodzę w ustawienia wideo, klikam zaawansowane i zmieniam ustawienia powiedzmy jakości tekstur na ŚREDNIE, klikam zastosuj wszystko jest okej wygląda jakby się przyjęło.

Lecz gdy po zastosowaniu tych zmian klikam np. graj ze znajomymi, gra się na pół sekundy zawiesza i pojawia mi się znowu okno ustawienia wideo, wchodzę w ustawienia zaawansowane, a tam są niezmienione ustawienia :/

Nie mam pojęcia co mam zrobić, w configu odznaczyłem opcję "Tylko do odczytu" i dalej nic.

Może rozwiązaniem byłoby zmienienie ustawień graficznych poprzez komendy? Tylko że nigdzie nie dałem rady znaleźć takowych.

Liczę na Was, że ktoś ma chociaż nikłe pojęcie co tu się może wyrabiać :P

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam! :)

Opublikowano

próbowałeś ściągnąć konfig od jakiegoś pro playera ? Jeżeli nie spróbuj tej opcji .A jak się chcesz pobawić w swój konfig usuń z folderu csgo konfig i autoexec . Spróbuj włączyć grę z pozycji admina ( być może włączasz gre przez użytkownika) .

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...