Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradźcie mi kim zagrać ;)

Neapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , napisałem wcześniej temat o serwerze  a teraz pytam się jaką postacią grać , jestem początkujący i próbowałem grać sorcererem oraz  warriorem    , wiem że z lvl dostanę skille i będzie inaczej to wyglądać lecz pytam się was kogo polecacie , kto jest dobry do Expienia,Bossów i zarówno do pvp ????

Opublikowano

Każda klasa jest dobra do wszystkiego jeśli się ogarnia ;)

Wybór zależy do Ciebie. Pierwsze zdecyduj, czy wolisz jakąś klasę mele, czy dystankówkę ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Akurat w tej grze jest dość dobry balans klas. Ja zawsze polecam sorca, bo grało mi się nim bardzo dobrze. Dla osoby, która lubi ofensywę, grę na dystans i uniki jest to świetna klasa. Daje sporo radochy. Zarówno w PvE, jak i w PvP nie miałam większych problemów.

#don't care

Opublikowano

A czy łucznik w późniejszych lvl'ach dobrze sobie radzi z expieniem, Bossy , pvp?

I czy na serwerze PVP dużo trudniej sie expi ? ( bo kazdy cie zabija /)

Opublikowano

Grałam na serverze pvp i nie ma jakiejś tragedii ;) Kilka razy jedynie próbowali mnie zlikwidować. Raczej można expić dość spokojnie.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...