Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oglądanie reklam za grzyby

SoonGoohan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

pewnie kazdy zna ten sposob w mozilli przy zmianie ip ma ktos moze kilka fajnych IP zeby byly oferty reklam ? bo jak szukam na stronach to mam jedna reklame na 30 IP ;/ 

Opublikowano

Mam pytanko da sie zrobic zeby dziennie zarobic wiecej grzybow?Pytam poniewaz ja zarobie max 10 dzisiaj 11 i potem na zadznym ip nie mam reklam.Pomoże ktos?

Opublikowano

to co 10 grzybów dziennie to kur mało? za 12 zł smsem masz 30 grzybów czyli w 3 dni masz 12 zł w kieszeni ile ty byś chciał ;d 

Bo tu jest Polska, koles nawet jakby mila dziennie po 100 grzybow to bylo by mu malo :D Zenadaaaaaa

Opublikowano

ja wczoraj mialem 29 grzybkow a dzisiaj marne z 10 ;a wazne ze gra za free duzo czasu sie nie traci :) i 3 paski dziennie jedzie :P i na drobne lochy/role w zbrojowni idzie sie pobawic:p

Opublikowano

mam problem mi to nie chce działać, wchodzę w grzybiarza i video i nic nie wyskakuje ani ten film ani ta informacja że nie ma ofert czy coś, a w karczmie zaledwie dwa razy wyskoczył mi ten telewizorek ;/ pomoże ktoś ?

Opublikowano

mam problem mi to nie chce działać, wchodzę w grzybiarza i video i nic nie wyskakuje ani ten film ani ta informacja że nie ma ofert czy coś, a w karczmie zaledwie dwa razy wyskoczył mi ten telewizorek ;/ pomoże ktoś ?

Masz wyłączonego adblocka? Jeśli nie to wyłącz bo to blokuje te reklamy.

Dzisiaj zarobiłem 13 grzybów, lepiej niż wczoraj. Lepsze to niż płacić 12 zł za 30 grzybków, niecałe 3 dni i masz +30 grzybów i 12 zł w kieszeni, zawsze to jest coś ;)

Opublikowano

Dodam jeszcze, że jak sie nabija ~40 grzybow dziennie to nakładany na nas jest limit do 20 grzybów dziennie. :-D Video będzie lecz bez grzybów.

Lecz 20 dziennie starcza na gryfa ,3 paski, 3 potki ;-)

Pozdro z topki s28.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...