Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pall i AFK a klikacz

*ADRIANUS*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, czy ktoś z was dostal bana za klikacza i czy to wogole mozliwe jest dostac za niego bana ? Chodzi o uzywanie go na pall zeby nie wylogowywalo i pet sobie zbiera, czyli klika ci i zmienia ammo albo formacje.

Opublikowano

Nie można dostać bana za klikacza, bo jest on nie wykrywalny i nawet to tylko klikacz więc nwm czy kto kolwiek dostał za niego bana ale sądzę że to jest nie możliwe.

Opublikowano

mam nadzieję, że wezmą się za te klikacze i dadzą permy, bo to jest szczyt wszystkiego. Jak ktoś nie ma czasu na grę to niech nie gra i tyle. Według mnie bp nie pozwoli, żeby program był używany zamiast ręki, bo dalej na tym tracą ;) 

Opublikowano

mam nadzieję, że wezmą się za te klikacze i dadzą permy, bo to jest szczyt wszystkiego. Jak ktoś nie ma czasu na grę to niech nie gra i tyle. Według mnie bp nie pozwoli, żeby program był używany zamiast ręki, bo dalej na tym tracą ;)

Masz rację, każdy musi zapracować na coś sam, a nie boty itp. Teraz wszystkie SFE to konta wybocone.

Opublikowano

Jesli klikacz to szczyt wszystkie i powinno byc uczciwie, to niech zbanuja wszystkie SFE , ktore lataja , to pogadamy dopiero o uczciwosci. Tak poza tym, czy sa wogole na serio skrypty ktore mierza wszystkie czynnosci czasowo ? I jeszcze jendo pytanie, Uzywalem wczoraj klikacza przez 1,5 godz i dzis prawie 2 godz, mysliscie ze taki skrypt juz mogl mnie wylapac czy to za mala liczba godzin zeby mogl wylapac ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...