Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giveaway od Curse i Gamepedii!

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to nie jest fake.

Sam biorę w tym udział, ale szanse na wygraną są na prawde minimalne, a do tego, zrobili tak, że można je zwiększyć przez swoje reflinki co jest dla mnie bez sensu ;p

No ale jak ktoś ma ogromnego farta to niech bierze udzial, szanse mniej więcej jak w totku :)

Opublikowano

Poprzedni temat był podany z reflinkiem. Szanse zawsze są prawie zerowe, bo każdy i tak będzie ustalony. >.<

Ogarnąłem potem, że jest tam reflink na stronie. My bad, sorry bro. 

@topic

Szanse znikome, ale czemu nie spróbować? :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ogarnąłem potem, że jest tam reflink na stronie. My bad, sorry bro. 

@topic

Szanse znikome, ale czemu nie spróbować? :D

No zawsze można spróbować, ale szczęście nigdy się do mnie nie uśmiechnęło - kappa (:

8372383248.png
Opublikowano

No niby jest ten procent na wygraną, ale jak rzuci się ponad 40 tysięcy, wróć - 100 tysięcy osób, to szanse są jak 1 do 1.000.000. Zawsze można liczyć na szczęście (: . 

Ciekawi mnie też, skąd biorą te skiny.

8372383248.png
Opublikowano

No niby jest ten procent na wygraną, ale jak rzuci się ponad 40 tysięcy, wróć - 100 tysięcy osób, to szanse są jak 1 do 1.000.000. Zawsze można liczyć na szczęście (: . 

Ciekawi mnie też, skąd biorą te skiny.

Pewnie dostają od Riotu, ale jeżeli chodzi o szanse od 1 do 1.000.000 to nie, bo jest sporo skinów, jeżeli chodzi o te PAX to tak ale np. Arcade Hecarim? to niee xD

PMK3yt4.png

Opublikowano

Pewnie dostają od Riotu, ale jeżeli chodzi o szanse od 1 do 1.000.000 to nie, bo jest sporo skinów, jeżeli chodzi o te PAX to tak ale np. Arcade Hecarim? to niee xD

Ciekawe, jakbym napisał, że organizuje konkurs. Też by dali :D?

8372383248.png
Opublikowano

Ciekawe, jakbym napisał, że organizuje konkurs. Też by dali :D?

wątpię. Byś musiał udowodnić że masz dużo wejsc i jest zainteresowanie twoja strona

bb68.png

Opublikowano

wątpię. Byś musiał udowodnić że masz dużo wejsc i jest zainteresowanie twoja strona

A np. zorganizowanie konkursu dla użytkowników MPCforum za zgodą Lord Makina czy coś w tym stylu ;)?

8372383248.png
Opublikowano

A np. zorganizowanie konkursu dla użytkowników MPCforum za zgodą Lord Makina czy coś w tym stylu ;)?

pisz do supportu. Forum 900 tys+ jest szansa według mnie. Masz pewnie z lordem etc. Kontakty więc orgqnizuj :p przynajmniej spróbuj

bb68.png

Opublikowano

pisz do supportu. Forum 900 tys+ jest szansa według mnie. Masz pewnie z lordem etc. Kontakty więc orgqnizuj :P przynajmniej spróbuj

Hah, aż jestem ciekaw. Zobaczymy, przemyślę. Jakby RIOT ufundował takie coś, to nie głupi pomysł zorganizować taki konkurs lub losowanie na Riot Blitzcrank albo Arcade Hecairm (:

8372383248.png
Opublikowano

Hah, aż jestem ciekaw. Zobaczymy, przemyślę. Jakby RIOT ufundował takie coś, to nie głupi pomysł zorganizować taki konkurs lub losowanie na Riot Blitzcrank albo Arcade Hecairm (:

raczej konkurs by był nie losowanie. I chyba byście do porozumienia musieli dojść i ustalić regulamin etc.

I tak btw. Makin jest założycielem forum czy jak?

bb68.png

Opublikowano

raczej konkurs by był nie losowanie. I chyba byście do porozumienia musieli dojść i ustalić regulamin etc.

I tak btw. Makin jest założycielem forum czy jak?

Zgoda na konkurs jest wymagana od administratora, ewentualnie lidera działu.

8372383248.png
Opublikowano

Zgoda na konkurs jest wymagana od administratora, ewentualnie lidera działu.

ale pewnie ritto by dyktowalo zasady, które mogły by łamać regulamin forum. Więc chyba makin by się musiał zgodzić. Btw. My gdybqmy a nawet nie wiadomo czy kod dostaniemy. Jkbc pogadaj Z kim trzeba i napisz do nich. Na mpc był by to hit.

bb68.png

Opublikowano

ale pewnie ritto by dyktowalo zasady, które mogły by łamać regulamin forum. Więc chyba makin by się musiał zgodzić. Btw. My gdybqmy a nawet nie wiadomo czy kod dostaniemy. Jkbc pogadaj Z kim trzeba i napisz do nich. Na mpc był by to hit.

Jasne, lecz RIOT Games pewnie na takie coś nie będzie przekonany. Zresztą, póki nikt nie napisze, to można pomarzyć ;)

8372383248.png
Opublikowano

Jasne, lecz RIOT Games pewnie na takie coś nie będzie przekonany. Zresztą, póki nikt nie napisze, to można pomarzyć ;)

to napisze pi świętach i zapytam czy jest to wgl. Możliwe... Potem podesle to komuś i może wypali. I btw. Support odpisywać będzie od wtorku więc teraz nie kyla się pisać

bb68.png

Opublikowano

to napisze pi świętach i zapytam czy jest to wgl. Możliwe... Potem podesle to komuś i może wypali. I btw. Support odpisywać będzie od wtorku więc teraz nie kyla się pisać

Support pracuje w każdy dzień tygodnia, nawet w święta. :P

8372383248.png
Opublikowano

Support pracuje w każdy dzień tygodnia, nawet w święta. :P

ja 3 dni temu pislalem 4 dzień za 40 min. I nawet agenta nie ma. Raczej jest tak że w święta pracuje 1/2 a normalnie 50

bb68.png

Opublikowano

ja 3 dni temu pislalem 4 dzień za 40 min. I nawet agenta nie ma. Raczej jest tak że w święta pracuje 1/2 a normalnie 50

No raczej wiadomo, że kto będzie chciał więcej sobie zarobić to spędzi ten dzień w robocie zyskując 150% swojej dziennej stawki. 

We wtorek raczej już każdy będzie, więc nie będzie opierdzielania ;)

8372383248.png
Opublikowano

Czemu tak off-topujecie? To jest temat od giveawaya a nie od tego czy Riot daje skiny na konkursy czy nie.

Riot funduje turnieje (np. Gimperr jak organizował to wszystkie nagrody były od Riotu) i takie losowania też ale Riot musi też mieć z tego zysk (czyt. reklama). 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Czemu tak off-topujecie? To jest temat od giveawaya a nie od tego czy Riot daje skiny na konkursy czy nie.

Riot funduje turnieje (np. Gimperr jak organizował to wszystkie nagrody były od Riotu) i takie losowania też ale Riot musi też mieć z tego zysk (czyt. reklama). 

Zauważ, że dzięki MPC zaczęło grać dużo osób w LoL'a i na dodatek forum ma ~900tyś użytkowników. Zyskaliby więcej niż jakby dali jakieś kody gimperrom i innym pseudoyoutuberom

3431810405.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...