Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem CS:GO VAC

PiotrekMaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od jakiegoś czasu mam problem iż nie moge grać meczów turniejowych bo wyskakuej taki błąd "Niektóre pliki gry nie posiadają podpisu cyfrowego lub ten podpis jest błędny.Nie pozwala to na grę w trybie klKLasycznym Turniejowym, ponieważ nie pozwala to na połączenie z serwerami zabezpioeczonymi przez VAC" I co teraz robić? Wpisywałem " -secure " dawałem spojnośćplików i raz mi zadziałało lecz później  już niestety nie:). Proszę bardzo o pomoc.

Link do zdjęcia: http://scr.hu/1oqh/uwg9g

Opublikowano
Odinstaluj CS:GO poprzez steam

Następnie przejdz do głownego folderu [dysk]/Steam/steamapps/common/ i usuń cały folder Counter Strike Global Offensive

Pobierz i zainstaluj cs:go od nowa.

Albo :

Usuń folder appache z głównego folderu steam lub sprobuj jescze raz spojnosc plikow.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Albo sprawdź spójność plików gry.. musiałeś je edytować po prostu, dlatego nie chce ci teraz wyszukać turnieju.

1iiv6g.png

Opublikowano

A więc tak Lord, zrobiłem to pierwsze i jak narazie działa:) Wielkie dzięki :D.

haha już nie działa teraz sps. 2:>

re2: usunalem te appach i jak wlaczylem to narazie działa zobaczymy co bd dalej;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...