Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palisz szlugi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

Palicie papierosy ? , palicie faję wodną ? , wciągacie tabakę ? , palicie zioło ? pijecie browara/vudkę a może coś innego ? a może nic ?

Piszcie w tym temacie co z tych rzeczy robicie xD

Ja tylko wypale 1 szluga raz na 2 miesiące (tYlko OKAZYJNIE ! :)) , ale musi być do tego jakaś super okazja i każdy musi też jarać bo inaczej to wcale :D (nie kręci mnie palenie)

Opublikowano

Ja nie palę xD Kiedyś sięnad tym zastanawiałem ale mi się nie chciało i tak jest do teraz, jestem zbyt leniwy i mnie to nie ciągnie. Poza tym to nie piję i ni zażywam narkotyków xP na imprezach wolę się napić coli etc.

Opublikowano

papierosy strata zdrowia i dużych pieniędzy... nie używam również żadnych narkotyków, lubię się jedynie napić na jakiejś imprezce ( nie pije nałogowo, ale na jakichś spotkaniach stosuje :D ) a piwko troszkę częściej, jakieś 1-2 w tygodniu. To w zupełności mi wystarcza ;)

usunieta by MIKE

Opublikowano

Ja pije to co aktualnie jest na imprezie a jeżeli nie ma imprezy i siedzę pod mostem z kolegami to browar lub coś mocniejszego.

Wierzcie mi ze pod tym mostem jest fajny klimat!!! xD

Nie nie pale(regularnie) zdazylo sie kiedys wypalic jakies fajki ale to w podstawówce czy gim. ;)

Narkotyki-nie

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

no jaram tylko trawe a co....? brechta jest po tym...a po szulga to siegnelem jak bylem w podstawowce ale stary mnie przylapal i powiedzial ze jak bede dalej palil to bede te szlugi wpierdalal....(znaczy jadl xD)

i teraz to tylko trawe, ale i tak musze zaczac przestawac to jarac bo mnie stara juz chyba podejzewa, bo mialem kiedys duze zrenice i powiedzialem ze kolega jaral a ja kolo niego stalem i tyle...heh

Opublikowano

Nie pije i nie pale, nie biore narkotykow :) Czasami wypije w sylwka ale to troche

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

a znajdzie się któs taki co nie pije na sylwka ? chyba nie xP

Opublikowano

Z tych rzeczy co wypisał Krwawy Skalpel to nie toleruję fajek i ich nie palę. A reszta? Co do reszty, to musisz mnie znać, aby wiedzieć ;]

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ja lubie zapalić ale bardzo rzadko nie kręci mnie to no ale jak wszyscy palą to musze bo inaczej nie wypada xD

A jeśli chodzi o płyny to tylko na weselach i imprezach

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

No wiec nie pije i nei biore narkotykow..

Nie pije piwa ani vodki (sylwester , urodziny , imieniny) Wina napije sie lyka (wesela)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja zauważyłem ze ostatnio mam mały dylemat.

Kolega pali od dłuższego czasu i niby co mnie to obchodzi ale jako ze dość czesto go widuje (sasiad),czestuje mnie tymi fajami a ja -nie,thx,nie thx i tak w kolko ale coraz bardziej mnie ciągnie.Ostatnio nawet wypaliłem 1 ale mam nadzieje ze to ostatni.Po powrocie do Polski boje sie ze jednak ulegnę nalogowi. ;/

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Kiedyś wziołem papierosa to nie za bardzo to polubiłem, a to jest drogie do tego.Czasami sie napije.

Opublikowano

Ja tam kiedyś próbowałem palić ale przestałem jak starsza się dowiedziała i nie pije, nie pale, nie ćpam jestem czysty :P.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Tak wszyscy tu piszą że okazyjnie piją/palą itd.,a pewnie 3/4 tutaj napierdala jakieś browary/wódę co jakiś czas i to nie na imprezach tylko tak po prostu, żeby się napić. Tym bardziej że teraz wakacje...

Tak się spytam, Ci co mówią że piją okazyjnie to w jakim wieku są? <13 czy >13?

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Hmm nie pale bo nielubie no chyba ze jest pod reka za free to co bede marnowac, wodke hmm jak jest okazja przewaznie :) a pozatym mialem doswiadczenia z feta , extazy , grzybkami, dxm i mary jane (sam nawet chodowalem :P) ale wszystko z umiarem i tylko okazyjnie raczej niezdazylo mi sie bez powodu probowac ktorys z tych zeczy .. przynajmniej tak pamietam ale chyba nie przepuszcze okazji na nazbieranie kilku koszykow grzybkow we wrzesniu ;p

2006-2010

Opublikowano

Uprawiam sport więc palić nie będę. Nawet nie mam w planie próbować. Jak czuję smród dymu od palących to uciekam jak najdalej. Szkoda mi kondycji i płuc dla gówna w bibułce. Najgorsze, że tak wiele moich znajomych pali. Wolę przebywać w kiblu szkolnym niż z nimi na imprezie :D.

Opublikowano

Teraz Wakacje to wczoraj sie nawaliłem i chafta dałem xD

2 razy jarałem zioło, a na wakacje chcem zamknąć wiadro ( Obeznani wiedzą oco chodzi )

Palę czasami jak zmula czy coś xD

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

Opublikowano

@up

Jak chcesz walnąć wiadro, a mało palisz, to żebyś przypadkiem nie wywalił "biedrony"...

Emerytura

Może kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...