Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logging in with your credentials problem

Bryleciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ściągnąłem grę smite, już przy pierwszym logowaniu pojawił mi się napis "logging in with your credentials, please wait" a potem wraca do menu logowania i wyświetla się unable to connect to server. Proszę o pomoc kogoś kto się zna, a nie kogoś kto próbuje pomagać mówiąc, że reinstall lub naprawa launchera pomogą (próbowałem nie raz ;) ) z góry dzięki

Opublikowano

Niestety nie pomogło. Zastnawia mnie czy w diagnostyce po wciśnięciu przycisku reinstall gra instaluje się ponownie czy pobiera całą grę od nowa? Mam dość wolny internet dlatego nie chcę znowu w calości jej pobierać

Opublikowano

Niestety nie pomogło. Zastnawia mnie czy w diagnostyce po wciśnięciu przycisku reinstall gra instaluje się ponownie czy pobiera całą grę od nowa? Mam dość wolny internet dlatego nie chcę znowu w calości jej pobierać

Pobiera od nowa

Opublikowano

"Try disabling your firewall and antivirus software. Also restart your router before launching the game. Be sure to run it in Admin mode as well.

Thank You."

Takie "profesjonalne" rady dostałem od supportu, oczywiście nie pomogły...

Opublikowano

Restart service zrób 

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...