Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Mod - powiązane konta

damiaan1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, jak konta w Metin2 PL są powiązane:

-Czy przez IP

-Czy przez E-mail

-Czy przez handel - jak przez handel to jako z postacią na 1 IP czy jak?

-Czy w inny sposób.

Bo mam 200 D zielonych, i inne rzeczy z tombolki i nie chciałbym dostać bana na głowne - jak ustawiłem bota na 2'gim kompie ze zmienionym IP , e-mailem itp, to dostałem bana bo nie było mnie 1,5h na metku ;/

Z góry dzięki (LIKE)

Najlepiej ktoś, kto robił na danym sposobie i nie dostał, lub dostał bana przez coś

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kilka razy już były poruszane podobne tematy. Podobno jest to kwestia e-maila. Osobiście dostałam bana na PL'u za fishbota, zablokowane zostało tylko jedno konto (mam każde konto na innym e-mailu).

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Kiedyś miałem rozmowę z GM i dowiedziałem się, że jedynym powiązaniem jest e-mail. Jednakże istnieje tu małe przekłamanie, gdyż czasami admini banują masowo po ip, kiedy wykryją aktywność kilku botów z jednego IP(nie zawsze się tak dzieje).

Legenda
Opublikowano

Wszystko jest powiązane z e-mail. Dostałem raz bana to postanowiłem założyć nowe konto na tej samej poczcie i nie minął chyba nawet dzień, a tu znów ban. Odwoływałem się, ale było powiązane konto, więc i to mi zbanowali.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Moim zdaniem to zależy od tego, kto Cie banuje. Jak zwykły GM to jedynie po mailu, a jak SGM+ z większym panelem to banują po IP

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

najlepiej nie grać na modzie to ci wszystko zostanie i nie będziesz się musiał martwić czy dostaniesz bana czy nie ale bany rozdawane są po IP internetu jeśli twój sąsiad ma takie same ip też dostanie bana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...