Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bonus za graczy

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem się zapytać, czy wy też macie problem z tym, że jak ktoś Ci zrobi konto do 12 lvla to Ci nie daje bonusu? 

Ostatnio dla znajomego z DO zrobiłem konto do 13 nawet lvla i to było w tamtym tygodniu. Konto robiłem mu po raz pierwszy, a on sobie sam kont nie robił ani nie bocił. I do tej pory nie zaliczyło mu tego konta... Z pomocy technicznej odpisali mu, że problemy z dostawaniem bonusów za to są na forum darkorbit, ale nic nie znalazłem. Co mogło się stać? 

Opublikowano

Tez tak mam i pisalem do supportu, ale od 5 dni zadnej odpowiedzi. Mialem zrobione juz 24 bonusy i pomyslalem ze zrobie ten 1 zeby dostac ta nagrode za 25. Poprosilem znajomego, zrobil mi a bonusu nie dostalem. 

Opublikowano

Ja w starym systemie bonusów za znajomych nie dostałem nagrody za 5 znajomych, bo BP stwierdziło że konta robiłem sam a każde IP było inne więc nwm o co chodzi. Może są tak chamscy że nie dadzą wam tych nagród, a dają te nagrody tylko osobom tym, które dużo kasy włożyły w grę (przynajmniej ja tak sądzę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...