Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Kanały tymczasowe

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy będzie możliwość zakładania kanałów tymczasowych przez zarejestrowanych użytkowników? Nie raz chciałbym sobie założyć na godzinkę, może dwie taki kanał a nie chcę prosić o kanał który będzie wisiał nonstop dla tych paru godzin w tygodniu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jestem za, ostatnio jak byłem na ts to pokazałem im buga z sortem, to zamiast usunąć tego buga usunęli jeszcze zakładanie kanałów tymczasowych, więc po co ten spacer? fck logic.

Opublikowano

Jestem za, ostatnio jak byłem na ts to pokazałem im buga z sortem, to zamiast usunąć tego buga usunęli jeszcze zakładanie kanałów tymczasowych, więc po co ten spacer? fck logic.

To nie był żaden bug. Ranga "Moderator" posiadała zwiększoną ilość uprawnień na serwerze. Wspominałem, że jeśli będą one nadużywane to najzwyczajniej w świecie się z nimi pożegnacie i to właśnie się stało :)

@TOPIC

Widzę, że raczej kanały tymczasowe będą dobrym rozwiązaniem, skoro często korzystacie z serwera przez kilka godzin. Zaraz zmienię uprawnienia zarejestrowanego użytkownika i dam wam takie prawo :)

Opublikowano

To nie był żaden bug. Ranga "Moderator" posiadała zwiększoną ilość uprawnień na serwerze. Wspominałem, że jeśli będą one nadużywane to najzwyczajniej w świecie się z nimi pożegnacie i to właśnie się stało :)

A odbiegając trochę od tematu... Można wiedzieć jakie przywileje miała ta ranga Moderatora?

Bo chyba nigdy ich nie użyłem i nawet o nich nie wiedziałem. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...