Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM METIN2 PL HACKSHIELD PRO (NAGRODA ZA POMOC)

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam wielki problem nie mogę odpalić metina2 PL kiedyś odpalałsie normalnie teraz gdy odpalam pokazuje sie Ikonka HackShield Pro i 2 kreski zaladowane ktore sie nie ładują...

Podobno to jest jakies cos ze ma sie hacki ale ja wszystko usunełem i nie wiem o co chodzi... screen :

http://www57.zippyshare.com/v/68930735/file.html

Odinstalowywałem wszystko nie wiem o co chodzi , chce bardzo zagrac bo jest nowy serwer + wydałem 450 zł na allegro i chce zacząć grać a nie moge bo te zjebane szajsy nic nie mogą zrobić...

Jak mi ktoś pomoze i sie uda to dam mu kod z PSF 20 zł.. kolega mi oddał ale ja nie mam nawet co za niego kupić , bo nie warto lepiej dać komus kto mi pomoze , pozdrawiam i myśle ze warto :/

A teraz mi wyskoczyło coś takiego paczajcie link:

http://www32.zippyshare.com/v/16454600/file.html

"HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR:HSERROR_NETWORK_CONNECT_FAIL" a gdy zamknę to okno pojawia się następny błąd "HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR".

JUZ MNIE WKURWIA  TEN ZASRANY PL

NAZWA TBD CHYBA DOBRA ZOSTAŁA WYBRANA TO BEDZIE DNO ...

imetin_logo.png

Opublikowano

Najlepiej zrobić aktualizacje HS przy jak najmniejszym obciążeniu sieci to głównie z powodu słabego internetu wyskakują te błędy, oczywiście może także pomóc wyłączenie firewalla i wykluczenie z antiwira oraz odpalanie przez administratora :p

5659_18_08_08_2_25_31.png

Opublikowano

Jak ja mam zauktalizować tego HS ??  Jak wyłączyć firewall ? 

antywirusa nie mam więc moze to byc tego powód tez?

a przez administratora nie działa... 

Net mam jak ściągam coś to 135 kb/s wiec malutki

imetin_logo.png

Opublikowano

Z tego wygląda, że masz za wolnego neta. Spróbuj reinstalowac metka. Być może kiedyś hackowales i dostałeś bana na konto albo ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...