Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] TBD - Metin2.pl

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Nie warto grać tam,zniszczy was tam armia jp xD

Atak na serio pl to już przeszłość,zostały tylko wspomnienia z 2010-2011,moim zdaniem najlepsze chwilę spędziłem wtedy na pl-u.

Yangi w is,tp na inne serwery,deczko przesada z ich strony.

Ciekawe co następnego wprowadzą na pl-a.

@Ponoć za nicki z jp dostaje się bana,a przecież to nie znaczy tylko jebać policje.

Są też inne znaczenia owego słowa,przesada na max-a.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle co mi wiadomo, to GF ma licencje do 2015 roku, i temu odwala, co odwala by zarobić jak najwięcej na graczach a potem go sprzedać innej firmie. Jak myślicie, po co oni najpierw łączą serwery ? a teraz znów robią nowe ? Hajs, hajs, hajs. Oni nie patrzą na to, czy gra nam się dobrze, jakich chcielibyśmy zmian i w ogóle, oni tylko patrzą na to, ile im płacimy. Także na Globalu nie ma sensu grać, jeżeli chcesz się wybić i poczuć komfort gry to zachęcam do zagrania na prywatnych serwerach, tam nie wydając grosza, osiągasz wszystko. 

xD 

Opublikowano

Tyle co mi wiadomo, to GF ma licencje do 2015 roku, i temu odwala, co odwala by zarobić jak najwięcej na graczach a potem go sprzedać innej firmie. Jak myślicie, po co oni najpierw łączą serwery ? a teraz znów robią nowe ? Hajs, hajs, hajs. Oni nie patrzą na to, czy gra nam się dobrze, jakich chcielibyśmy zmian i w ogóle, oni tylko patrzą na to, ile im płacimy. Także na Globalu nie ma sensu grać, jeżeli chcesz się wybić i poczuć komfort gry to zachęcam do zagrania na prywatnych serwerach, tam nie wydając grosza, osiągasz wszystko. 

Gówno wiesz a sie odzywasz powtarzasz wszystko od innych, a sam nic nie wiesz, daj mi jakis wiarygodny dowod ze GF ma licencje do 2015 roku? czekam :)

@top: Ja tam pogrywam troche i fajnie sie nawet gra :P

Opublikowano

Z tą licencją to jesteście śmieszni. Ktoś pisze komentarz na yt i to jakiemuś graczu a wszyscy już wiedzą swoje. Beka... myślicie że oni wyłączą coś co im pozwala żyć w dzisiejszych czasach? ludzie..

~ gram sobie jest spoko

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Gówno wiesz a sie odzywasz powtarzasz wszystko od innych, a sam nic nie wiesz, daj mi jakis wiarygodny dowod ze GF ma licencje do 2015 roku? czekam :)

Dobrze wiesz ze nie dostaniesz takiego dowodu i nawet dlaczego ;) Pozostaje nam czekać do końca 2014 i na rozwój sytuacji.

Z tą licencją to jesteście śmieszni. Ktoś pisze komentarz na yt i to jakiemuś graczu a wszyscy już wiedzą swoje. Beka... myślicie że oni wyłączą coś co im pozwala żyć w dzisiejszych czasach? ludzie..

Nie ktoś, tylko to jest info z zachodu. Metina nie wyłączą, mają podpisana licencje do 2015 i moga ja przedluzyc lub zakonczyc, według plotek, wybieraja to drugie...

Opublikowano

Raczej wątpie.. Po pierwsze GameForge to bardzo duża instytucja która dystrybuuję metina , i nie mogą zamknąć serwerów z dnia na dzień bez żadnego uprzedzenia ( prawnie nie pamiętam ile dokładnie jest , ale na pewno 30 dni + )

Do tego gameforge to największy dystrybutor metina z jakim współpracuje ymir.Więc jest to mało prawdopodobnie żeby Ymir zamknął projekty które są pod skrzydłami Ymira.

Jeżeli jednak tak się stanie to już będzie oznaczać że metin już dobiega końca. Jeżeli "ojciec" tej gry się jej wyrzeknie to nic dobrego nie wróży.

Zresztą co chwile wychodzą jakieś lepsze gry next gen .. Black Desert chociażby jest zapowiadana na najbardziej rozbudowaną grę bo sam custiomization system jest bardziej rozbudowany niż cały marny metin ;  < Więc koniec metina jest już nieunikniony ; )

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Raczej wątpie.. Po pierwsze GameForge to bardzo duża instytucja która dystrybuuję metina , i nie mogą zamknąć serwerów z dnia na dzień bez żadnego uprzedzenia ( prawnie nie pamiętam ile dokładnie jest , ale na pewno 30 dni + )

Do tego gameforge to największy dystrybutor metina z jakim współpracuje ymir.Więc jest to mało prawdopodobnie żeby Ymir zamknął projekty które są pod skrzydłami Ymira.

Jeżeli jednak tak się stanie to już będzie oznaczać że metin już dobiega końca. Jeżeli "ojciec" tej gry się jej wyrzeknie to nic dobrego nie wróży.

Zresztą co chwile wychodzą jakieś lepsze gry next gen .. Black Desert chociażby jest zapowiadana na najbardziej rozbudowaną grę bo sam custiomization system jest bardziej rozbudowany niż cały marny metin ;  < Więc koniec metina jest już nieunikniony ; )

Nie bedzie końca metina tylko ktoś inny zakupi licencje, proste.

To są na razie plotki

Opublikowano

Nie bedzie końca metina tylko ktoś inny zakupi licencje, proste.

To są na razie plotki

Jeżeli to prawda to możliwe że jak ktoś kupi licencje nie GF to może Polski Global wróci do formy sprzed 4/5 lat  na ten moment GF zje*ał polskiego metina i może w całej europie ale nie wiem czy to ich jest metin 

Opublikowano

Jeżeli Ymir zakończy erę metina to tak czy tak ktoś wykupi licencję do tej gry i (jak sądzę) wycofa wszystkie gówna z isu, wprowadzi udogodnienia i gra powróci do formy z 2009 roku. Takie jest moje zdanie :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Jeżeli Ymir zakończy erę metina to tak czy tak ktoś wykupi licencję do tej gry i (jak sądzę) wycofa wszystkie gówna z isu, wprowadzi udogodnienia i gra powróci do formy z 2009 roku. Takie jest moje zdanie :-)

IS na pewno się zmieni, ceny itp. Bedzie albo gorzej lub lepiej ale trzeba jak na razie czekac.

Opublikowano

Gameforge raczej nie zrezygnuje z metina.Widziałem na jakiejś stronie wykres z dochodami  GF.Wyraźnie było widać że metin przynosi największe zyski wraz z jeszcze jedną starą gierką bodajże MU online

Opublikowano

Oplaca sie serwer PLA jest dla kozakow gdzie panuje kulturka wypady wojny na tsie itp a nie dla leszczy ktorym jak nie leci 10 % za moba to serwer to dno. Yangi nic nie wniosly bo cene to oni wywalili z kosmosu a te zmienianie serwerow jest spoko kto bedzie chchial to kupi czy zmieni serwer dla innej ekipy 

na s54 nieb warta 5kk red 3kk biala okolo 90

5sc6.jpg

Opublikowano

bauhahaha yangi w is :D:D bilety zmiany serwa w is :D:D:D  jakie to jest zalosne :D zalosna jest tak samo wasza bezpodstawna nadzieja. 

nie wiem czy to prawda z ta licencja, ale jedno wiem na pewno - gf chce  finałowo wycisnąć jak najwieksza kwote od was.  wycisne ile sie da i ZAMYKAMY ;) jeszcze sie to sprawdzi, sami zobaczycie

Opublikowano

Daj spokój z FuBu, za dużo Isamu sie naoglądałeś i tych przygłupów z youtuba.

Co z yangami? Otóż stwierdzili ze zrobia konkurencje dla osób które sprzedaja yangi na allegro, mimo to nadal na allegro yangi są o wiele, o wiele tansze.

Robia taka konkuencje dla tych co sprzedaja yangi na allegro, ze maja yangi drozsze o 5 razy niz na allegro, wiec jaka w tym konkurencja ?

Nowego servera nie polacam, w ogole nie polecam pl'a. Ktos wspomnial " sami sobie strzelili w kostke( caly PL " to wystarczy :)

@

Biletki przeniesienia postaci maja byc wprowadzone po rocznym dzialaniu servera :)

1386175744-U112610.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi dali bana na pl'u Powód: Spadaj i napisałem do nich to mówili coś o cheatach jak ja nie używałem ich :P

Bo na pewno podali taki powód.

TBD jest fajny. Grałem tam kilka tygodni.

75lvl, eq+9 5b ale się nuuudzi strasznie.

Jeżeli ktoś ma czas, kasę i co najważniejsze ochotę na grę to polecam zacząć na TBD.

Opublikowano

Bo na pewno podali taki powód.

TBD jest fajny. Grałem tam kilka tygodni.

75lvl, eq+9 5b ale się nuuudzi strasznie.

Jeżeli ktoś ma czas, kasę i co najważniejsze ochotę na grę to polecam zacząć na TBD.

Wszyscy wiemy że te 5b to dzięki #AVERIOS_DZIECKO_IS

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Gra na pl'u to udreka i monotonia.Zero przyjemnosci z rozgrywki.Zdania raczej nie zmienie ;p

Wolisz easy co nie? ;)

Na PLu trzeba umieć grać, a jak się nie potrafi to zostaje jeszcze sięgnięcie do portfela ;D

Opublikowano

Wolisz easy co nie? ;)

Na PLu trzeba umieć grać, a jak się nie potrafi to zostaje jeszcze sięgnięcie do portfela ;D

Pomieszałeś kolejność, na PL żeby grac trzeba sięgać do portfela a jak się umie grać i sięga się do portfela to jakieś tam szanse masz na wbicie 60+. Nie będą mieli za co wypłat sobie robić to jeszcze raz dadzą yangi w is i na tyle sie skończy server TBD

Opublikowano

Pomieszałeś kolejność, na PL żeby grac trzeba sięgać do portfela a jak się umie grać i sięga się do portfela to jakieś tam szanse masz na wbicie 60+. Nie będą mieli za co wypłat sobie robić to jeszcze raz dadzą yangi w is i na tyle sie skończy server TBD

Wiesz, wiele osób z tego forum wbiło 70+ bez wydawania hajsu. A yang z ISu nikt i tak nie kupuje :x

Nie wiem czemu ludzie tak spinają, kiedyś nie było skrzyń ucznia (zmianki za free itp.) i nikt nie narzekał na pla a jak grę ułatwili dodając je to każdy sapie, że za trudno. Ironia.

No tak, to POLSKA ;)

Opublikowano

Wolisz easy co nie? ;)

Nie koniecznie,dobrym hardem tez nie pogardze.Wiesz,wbic na plu 75 czy 80 bez is to zaden wyczyn ale w pozniejszym etapie gry jestes zmuszony z niego korzystac.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...