Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop w Alvitar na polskim serwerze - jaką postacią?

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc muszę sobie zrobić postać do dropu na globalu. Mam na myśli czarodziejkę, arcymaga, lub tytana. Jaka z tych postaci najlepiej wykaże się w alvitar ze słonikiem i dlaczego? 

graphic.png

Opublikowano

Siemka, a więc muszę sobie zrobić postać do dropu na globalu. Mam na myśli czarodziejkę, arcymaga, lub tytana. Jaka z tych postaci najlepiej wykaże się w alvitar ze słonikiem i dlaczego? 

Myślę, że Arcymag. Ma obszary, poza tym startowy set jest dobry. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wbijasz do alvi.

I Bijesz mobki (2 pierwsze pokoje) zbierając cały drop

Tadam Sellasz drop u npc (żetony losujesz)

Polecam accki 3x cast i słoniak wtedy każdy pokój zajmuje klika sec ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Wbijasz do alvi.

I Bijesz mobki (2 pierwsze pokoje) zbierając cały drop

Tadam Sellasz drop u npc (żetony losujesz)

Polecam accki 3x cast i słoniak wtedy każdy pokój zajmuje klika sec ^^

Wczoraj mi się nudziło i zrobiłem tytana ;D

wepa 69+15 nikt nie miał ;/ to kupiłem 69+13 za 570kk z tym wepem na 65lvl-u pajaki w alvitar mam na skila obszarowego ktory laduje mi się 1.9sek chyba przy 3acc z castem :)

Słonik do alvitar jest zbędny chyba że go expimy :)

Opublikowano

potionki na mane kupujesz w nariat (poszukaj w necie jak tam wejsc), są one dla plostaci 60+ oraz masz pewność że mana się szybciej zregeneruje.

(w strayanie mozesz kupić czary many które również zwiększą Twoja regeneracje many)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A zauważyliście, że w godzinach 00:09, 00:19, 00:29 itd... Dropią bardzo dobrze tokeny, jest to lepszy sposób na farmienie niż siedzenie cały czas. Za pokój dostaje się około 4-5 tokenów, a często nawet lepiej.

Opublikowano

A zauważyliście, że w godzinach 00:09, 00:19, 00:29 itd... Dropią bardzo dobrze tokeny, jest to lepszy sposób na farmienie niż siedzenie cały czas. Za pokój dostaje się około 4-5 tokenów, a często nawet lepiej.

Bo tokeny dropią tylko w tych godzinach (xx:x9) -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ehhh..... W Alvitar nie dropie się arcymagiem ( pomijam tytana bo to pomyłka :) ) . Zwykla czaro ma przed specjalizacja skila ktory z wepkiem 69+14 slonikiem 60 lvl rozwala pajaki na raz a laduje sie mniej niż 1 sek jesli mamy 3 acc z castem :) Jest to bardziej oplacalne niz robienie arcymaga ktory tego skila nie ma czy tytana ktory nie ma blyska i bije jak slimak ... 

Opublikowano

Ehhh..... W Alvitar nie dropie się arcymagiem ( pomijam tytana bo to pomyłka :) ) . Zwykla czaro ma przed specjalizacja skila ktory z wepkiem 69+14 slonikiem 60 lvl rozwala pajaki na raz a laduje sie mniej niż 1 sek jesli mamy 3 acc z castem :) Jest to bardziej oplacalne niz robienie arcymaga ktory tego skila nie ma czy tytana ktory nie ma blyska i bije jak slimak ...

Grales tytanem? Nie to siec cicho na jego temat!

Ja z wepem 69+15 pajaki na skila

pozatym jak sie wypowiadasz przeczytaj caly temat a nie 1 post...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...