Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie gry na prywatnych serwerach

Tabias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym od nowa zacząć grać na prywatnych serwerach.Problem tkwi w tym,że nie wiem co mam ściągnąc (niepatchowany client?) aby móc swobodnie ściągać i grac na prywatnych.Czy może mi ktoś wytlumaczyć co na początku mam zainstalowac i po kolei co robic,aby wszystko działało? Z góry dziękuje i przepraszam za troche haotyczne napisanie.

Opublikowano

Witam.Chciałbym od nowa zacząć grać na prywatnych serwerach.Problem tkwi w tym,że nie wiem co mam ściągnąc (niepatchowany client?) aby móc swobodnie ściągać i grac na prywatnych.Czy może mi ktoś wytlumaczyć co na początku mam zainstalowac i po kolei co robic,aby wszystko działało? Z góry dziękuje i przepraszam za troche haotyczne napisanie.

Wchodzic na strone servera prywatnego i od nich sciagasz clienta. Kazdy prywatny server ma swojego clienta

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Możesz zrobić tak jak kolega up, albo pobrać metin2 mod od kamera (www.metin2mod.tk), czego nie polecam, bo możesz bana wyłapać. 
Jeśli masz wolniejszy internet to pobierz jednego clienta, a jeśli będziesz chciał zagrać na innym serwerze po prostu ściągasz "łatkę" i wklejasz z niej pliki do clienta i grasz.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi,tylko chodzi o to,że nic a nic nie mam na laptopie związanego z metinem.Więc chcialbym od początku wiedziec co mam sciągnąc itp

Opublikowano

To może tak:

Pobierasz Clienta z głównej strony np.Metin2PL

Rejestrujesz się na stronie głównej.

Odpalasz Patcher'a żeby ci się zaktualizowało.

I Uruchamiasz grę wpisujesz ID HASŁO.

To tyle miłego expienia.

Liczę na +

Pozdrawiam

Opublikowano

wchodzisz tu

http://aslanmt2.pl/
klikasz pobierz gre pobierasz potem się rejestrujesz następnie jak Ci się klient pobierze to go wypakowywujesz i grasz :P

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Szukasz serwera na tym forum. Wchodzisz na stronę główną serwera, rejestrujesz się i pobierasz tylko to co na stronie podali. Będzie to ich własny client najprawdopodobniej i nic więcej pobierać nie musisz.

Miłego dnia :)

Opublikowano

sciągnałem clienta do jakiegos serwa,nie chcialo sie włączyc po wypakowaniu,ok. Teraz jeszcze autopatcher sie jakby instaluje do tego samego serwa,wtedy będzie działać?

Opublikowano

Nic z tego nie rozumiem.Patcher sie ladował dobre ponad godzine i przy opcji "uruchom gre" wyskakuje błąd,ze nie ma jakiegos pliku python,a gdy chce go przeniesc do folderu z gra to znowu błąd wyskakuje,ze nie da rady.

Opublikowano

Era launcherów na client globala minęły.

Teraz każdy serwer ma własnego clienta.

Przeglądając prezentacje serwerów mt2 szukasz takiego który by Ci się podobał, wchodzisz na stronę główną i pobierasz xD

Opublikowano

Nic z tego nie rozumiem.Patcher sie ladował dobre ponad godzine i przy opcji "uruchom gre" wyskakuje błąd,ze nie ma jakiegos pliku python,a gdy chce go przeniesc do folderu z gra to znowu błąd wyskakuje,ze nie da rady.

Uruchom jako administrator.

Jaki to serwer?

Podaj dokładną treść błędu.

Opublikowano

Tamtego serwa juz nie mam,zainstalowałem nowego VirtualMT2 grałem na nim wczoraj elegancko,dzis włączam laptopa i przy odpalaniu ikonki VirtualMT2 bez patchera (tej co wczoraj) wyskakuje mi błąd LOG "Metin2CREATE_PRO_APPROPRIATE_DEVICE". Co robić? 

Opublikowano

Tamtego serwa juz nie mam,zainstalowałem nowego VirtualMT2 grałem na nim wczoraj elegancko,dzis włączam laptopa i przy odpalaniu ikonki VirtualMT2 bez patchera (tej co wczoraj) wyskakuje mi błąd LOG "Metin2CREATE_PRO_APPROPRIATE_DEVICE". Co robić? 

VirtualMT2 na Win8 - Błąd

Podczas startu klienta gry wyskakuje Ci ten błąd?

11643857601701650632.png

Instrukcja rozwiązania tego problemu :

1. Otwieramy folder, w którym znajduje się zainstalowany klient.

2. Klikamy prawym przyciskiem myszy na launcher i wybieramy opcję "Rozwiąż problemy ze zgodnością".

09072814920036019515.png

3. Następnie wybieramy opcję "Wypróbuj zalecane ustawienia".

02508614181112517560.png

4. Kolejnym krokiem jest kliknięcie na "Testuj program..".

28956213696124869062.png

5.  Po chwili zostanie otworzone okno gry VirtualMT2.

6. W poprzednim oknie gdzie znajdował się przycisk "Testuj program..", klikamy "Dalej".

30007705291915672519.png

7. Klikamy "Tak, zapisz ustawienia dla tego programu".

69995926446993283748.png

8. Ostatnim krokiem będzie zamknięcie okna - "Zamknij".

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...