Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie gram w skilla same czity

Rychlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki sens grac na hexa nie ma praktycznie cw na ktorym nie znajdzie sie jakis cheat ...

Opublikowano

Gra na hexa wymaga większego refleksu? 

A po zwykłych rundach nie można się niczego spodziewać jak ktoś zna wszystkie mapy to wie kto skąd wyjdzie ...

Opublikowano

Zgadza cheaty są i czasami bardzo ciężko się gra ale to nie powód żeby zrezygnować z gry ;p

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ja jestem za! No ale cóż, sam nie dasz bana, a grać nie przestanę po prostu wyjdę i poszukam innego roomu. No niestety, gra stacza się jak cysterna na skarpie. Może kiedyś ich wszystkich zbanują...

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Tak, to jest powód ;/ grałem od CBT i miesiąc temu odinstalowałem SKILLA bo nie widze sensu grać CW gdzie dostajesz w dupe od kolesia z aimem... niby lvl tam niski jak na taki czas grania ale szczerze odradzam SKILLA ;) taki drugi CA sie z tego zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...