Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finał LCS'ów - Cloud 9 vs. Team SoloMid

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tsm to gowno nie team. Wielkie halo tylko bo krul bjergsen jest miszcz swiata. Nie potrafią grać razem i tyle. W każdych grach z c9 nie maja szans. Zasłużona wygrana i brak szans dla tsm

Opublikowano

Trzeba tutaj też mieć na uwadze, że wasz pro elo melo najlepszy midder świata, najlepszy zed europy, po prostu gwiazda świata esportu ukochany Bjergsen skończył ze statami 2:9 w meczach z C9, gdzie Hai skończył 12:0

jakoś trudno temu bjergsenowi w każdym meczu z c9 nie tylko playoff zabić tego haia.

Opublikowano

Trzeba tutaj też mieć na uwadze, że wasz pro elo melo najlepszy midder świata, najlepszy zed europy, po prostu gwiazda świata esportu ukochany Bjergsen skończył ze statami 2:9 w meczach z C9, gdzie Hai skończył 12:0

jakoś trudno temu bjergsenowi w każdym meczu z c9 nie tylko playoff zabić tego haia.

Już nie ma co jeździć po Bjergsenie bo jest on dobry i jako fan C9 mogę przyznać, że jest na pewno lepszy od Haia, ale po prostu C9 jako team jest lepsze od TSM, lepiej współpracują i to przyczyniło się do wygrania Cloud 9. ;]

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Co z tego, że TSM ma dobrych, popularnych graczy, jak nie mają oni zgrania? Dla mnie to było pewne, że C9 wygra, bo są wyjątkowo dobrze zgranym teamem.

Gratulacje, C9!

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Bjergsen robi z siebie gwiazdę, jest naprawdę wielu utalentowanych graczy. No nie wiem czy Bjergsen jest lepszy od Haia.

Co do zwycięstwa; największy błędy popełniał oddone, nie było go nigdzie, gdzie był potrzebny, w 1 grze cały czas steal blue i tyle

Opublikowano

Ale Ty pierdolisz smuty ... Bjergsen niech sobie będzie gwiazdą, ale braku umiejętności mu nie zarzucisz. W każdej grze miał większą ilość (ewentualnie bardzo przybliżoną) liczbę farmy co Hai mimo kilku śmierci. Przegrana nie była ewidentnym błędem samego Bjergsena, ale całej drużyny  - tutaj bardziej bym pokazał przykład Dyrus'a, czy OddOne'a. Śmiechłem, że goldziak Twojego pokroju flejmi kogoś, kto jest ewidentnie lepszy. WP C9.

80418163723791597115.png

Opublikowano

Ale Ty pierdolisz smuty ... Bjergsen niech sobie będzie gwiazdą, ale braku umiejętności mu nie zarzucisz. W każdej grze miał większą ilość (ewentualnie bardzo przybliżoną) liczbę farmy co Hai mimo kilku śmierci. Przegrana nie była ewidentnym błędem samego Bjergsena, ale całej drużyny  - tutaj bardziej bym pokazał przykład Dyrus'a, czy OddOne'a. Śmiechłem, że goldziak Twojego pokroju flejmi kogoś, kto jest ewidentnie lepszy. WP C9.

platyna 3 jak już

No patrząc na roamy haia a bjergsena i zarzucasz farmę jemu i haiowi a on roamował a ten padał i tyle. Ja nie flejmie go, że jest słaby, tylko ze robi z siebie gwiazdę, a fanboje jego za nim pójdą w ogień, bo pokaże że wymainował zeda.

Obaj są dobrzy, hai potrafi grać teamowo, niestety bjergsen nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...