Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością

TheGrubyLolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż na konsoli xbox 360 zainstalowałem GTA 5 i działa mi na 480p. W ustawieniach konsoli w HDTV się ustawia, ale gdy wejde w ustawienia konsoli to opcję mam szarą(jakby niedostępną). Nie da sie na nią w ogole najechać ani nacisnąć.

Telewizor mam 42" i monitor 20". Na obu nie da się ustawić i jest ta opcja niedostępna. Oba telewizory obsługują HD na 100% ale do Full HD pewny nie jestem. Używam kabla tego z trzema końcówkami(biały, żółty i czerwony).

W ustawieniach konsoli ekran mam ustawiony na normalny i PAL 50.

Prosze o pomoc

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Na początku też tak myślałem żeby kupić jakiś za 20 zł, ale czytałem na necie i pisało, że ten kabel z 3 koncowkami dziala z hd, ale chcialem sie upewnic. Dzieki i sprobuje we wtorek bo jestem u babci na swietach :/. We wtorek tez ci dam + bo nie wiem jak dac na telefonie.

Sprobuje i napisze czy dziala we wtorek.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@up powiem ci tak że ja sam miałem tylko ten kabel i nie mogłem dać na HD więc sądzę że to wina kabla i pewnie dasz radę z HDMI a jak nie to bardziej ci pomogę 

xih3gEBG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...