Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dzisiaj robić ?

Vanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,
Mam dla was pyt. Co robić lub co wy dzisiaj robicie. Bo jest dzisiaj wielkanoc, zjadłem już śniadanie i teraz nie mam co robić. Troche dziwne pytanie, ale w Boże Narodzenie jest jakiś inny klimat a teraz jakoś ***jowo

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

@UP

Rodzina przyjeżdża, a dzisiaj nigdzie nie wyjdę bo przez święta nie będę mial z kim.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

To idz z psem na spacer. Do mnie tez rodzina przyjezdza ale z braciakiem bede cos robil na xboxie pogramy czy cos ;d 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@UP

Zazdroszcze Ci, też chciałbym mieć brata żebym mógł z nim pograć :D

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Brat cioteczny ma 20 lat ale jest naprawde w porzadku. Dzieki niemu ogladam animu mozemy pogadac o tym i wogole. Zawsze jak jestem u niego gramy na ps3 bo jego mama to chrzestna moja to nawet czesto jestem a u mnie na xboxie i wogole.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

zawsze możesz konika zwalić, tylko uważaj, bo dzisiaj bóg podgląda xD

Opublikowano

Ja dziś gram sobie, piszę na forum, internety przeglądam, może i bym wyszedł gdzieś, ale pogoda jest tak słaba, że przykro za okno wyjrzeć.

dordo pls

Opublikowano

u mnie tak samo jest z Wielkanocą :> Boże Narodzenie jest spoko, taka atmosferka, rodzina przyjeżdza a Wielkanoc taka nudna trochę i w dodatku ta pogoda... :> najlepiej siedzieć na kompie, grać, obejrzeć film jakiś ;) albo spotkać się z rodziną, kumplami na mieście :)

Opublikowano

Mpcforum! Pisz z nami! Udzielaj się! Stań się najsławniejszym forumowiczem bez żadnej odznaki! Gazety aż będą huczały! - Pierwszy normalny użytkownik, który przegonił administratora w ilości postów.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A tak na serio to polecam ci poczytać jakąś książkę. W internecie znajdziesz ich mrowie. Teraz odświeżam sobie informacje z Silmarillion.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Zawiązać smycz na szyi i udawać psa,

no chyba, ze masz psa, to po co?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Poucz się, na dobre ci wyjdzie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troche czasu minęlo od wielkanocy, ale ja spędzilem czas z rodziną oglądalismy filmy i gralem w noge z  bratem ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...