Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit kilka pytań początkującego

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Oplaca się grać w DarkOrbit, czy to ciągle gra P2W

2. Nie mogę się zalogować na konto. Konto jest stare, ale przypomnieć hasło do niego mogłem, zmienić też.

Nie pisze mi że błędne jest, tylko jak klikam zaloguj nic się nie dzieje. Nie mogę zrobić nowego na ten email/nazwe. To jest ban juz wiem :P

3. Jakies porady dla poczatkujacego? Dlugo nie gralem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

1. Teraz na aukcjach masz wszystko, widzisz cenę na aukcjach, a po sztuczku jest 2 lf3 i 2 b02

Opublikowano

1.Gra jest teraz mniej p2w niż wcześniej, dużo poprawili, za samouczek dostajesz chyba 3lf3 2bo2 i te 2 najlepsze napędy, + kilka lf2, lf2 teraz są za kredyty to samo te napędy 7 i osłonki 4k, na aukcji kupisz aegisa nawet :D. Dodali też nowe nagrody za misje, 50k kredytów za 1, z lvl wzrasta to o 10k, + uridium, zawsze coś a na 20lvl jest masa questów za 3k uri jak nie więcej :)

Opublikowano

Nikt Cię nie musi wspierać finansowo. Jak wiesz jak zacząć to i 10 mln możesz mieć prawie na samym początku, Trzeba wiedzieć co robić. A aktualnie lf3 i bo2 są już bo prawie banalnej cenie, bo już większość osób ma full i inwestuje wszystko albo w pp albo w klucze do skrzyń na lf4 itp. oraz na ulepszanie. Jakieś rady na początek? Zbieraj jak najwięcej kredek i nie wydawaj uri. Kup na aukcji leonova, bo ma bonusy na mapy rodzinne. NIe kupuj 8 flaxów, bo to ostatni to będzie największa strata kasy. I tak kupisz przecież później irisy. 

Jak zdobędziesz 12 lvl. zalicytuj goliatha na handlu i lataj na mapę 1-6 bić kubiki. Tylko nie używaj wtedy wyrzutni rakiet, bo te szkody się nie liczą 

Opublikowano

Ja gram na PL3.

Jak wyżej, zbieraj kredki/uridium lub możesz kupić na aukcji (nawet za 10k kredek) niewidke i latać zbierać boxy.

Buduj skylab, bo ja na tym zarabiam najwięcej ;)

Pozdrawia Początkujący.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...