Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Szukam

DamianMezoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam działającego wh lub aima do cs'a go .

Piszę tutaj ponieważ  nie jestem przekonany do tych innych filmików i zwracam się z pomocą do was :( . Jeśli wiecie które są prawdziwe i 
które działają proszę o podanie ich tutaj.
Nie podawajcie wszystkich cheatów które nasuną wam się pod rękę i po prostu kopiuj wklej -.- , podajcie tylko te działające , sprawdzone ze scanem + instrukcją. ( CS:GO Steam )

Z Góry Bardzo Dziękuję !

THP_1.jpg

Opublikowano

Większość cheatów jest wykrywalne po około 1 tygodniu, więc nie polecam pobierać darmowych. Lepiej kupić od organnera na przykład.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Większość cheatów jest wykrywalne po około 1 tygodniu, więc nie polecam pobierać darmowych. Lepiej kupić od organnera na przykład.

Możesz mi to wytłumaczyć? w jaki sposób  i za ile ? ( jestem zielony w takie klocki ;/ )

THP_1.jpg

Opublikowano

Haha... Nwm jak można czitować w takich grach jak cs czy lol ... Człowieku idź się pierdolnij w łeb przecież te gry są typowo 4fun -_- nie ogarniam takich debili. Nieumisz groć to się kurwa naucz

czitować to idź sobie w metina jebany moronie.

Pff... + jeszcze psujesz innym rozgrywke co jest mało przyjemne. Mam nadzieję że na steamie masz taki sam login bo właśnie jesteś zgłaszany :)

nowyrozmiar.pngManGi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Haha... Nwm jak można czitować w takich grach jak cs czy lol ... Człowieku idź się pierdolnij w łeb przecież te gry są typowo 4fun -_- nie ogarniam takich debili. Nieumisz groć to się k***a naucz

czitować to idź sobie w metina j****y moronie.

Pff... + jeszcze psujesz innym rozgrywke co jest mało przyjemne. Mam nadzieję że na steamie masz taki sam login bo właśnie jesteś zgłaszany :)

Więc tak "Idioto Jebany" . Jest to forum właśnie do cheatów . Więc jeśli nie rozumiesz  MPC to ci to wyjaśnię .:Multi Player Cheats .

Więc zamknij mordę i pomyśl , zanim coś napiszesz .

THP_1.jpg

Opublikowano

Więc tak "Idioto J****y" . Jest to forum właśnie do cheatów . Więc jeśli nie rozumiesz  MPC to ci to wyjaśnię .:Multi Player Cheats .

Więc zamknij mordę i pomyśl , zanim coś napiszesz .

Juz nie za bardzo bo zmieniamy wizerunek xD

Mowie musisz kupic cheata bo takto na darmowym ban po max  tygodniu lub wczesniej.Ja bym nie ryzykowal i nie tracil gry za 12 euro bo chce grac nudno na cheatach.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...