Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile taka maszyna uciągnie graczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się spytać czy oferta którą proponuje mi jeden z hostingów prywatnych jest warty uwagi. Moim pytaniem jest ile maksymalnie ta maszyna uciągnie graczy bez żadnych lagów ?

Dane:

Procesor 1: Intel® Xeon® Processor E5345 QUAD CORE, 4 rdzenie (8mb , 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)

Procesor 2: Intel® Xeon® Processor E5345 QUAD CORE, 4 rdzenie (8mb , 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)
Ram: 8GB DDR2 5300F ECC
Dysk: 72GB 15K 3.5
System: Ubuntu Server
Internet: 500mb/s

Pluginy: 20
Silnik: Spigot

x

Opublikowano

Internet: 500mb/s

Hihi. <3

Maszyna słaba, nie wiem po co na siłę szukasz jakichś "prywatnych" hostingów, znowu chcesz kogoś wyjebać, tak jak mnie?

Daruj sobie, bo tym razem Ci to na dobre nie wyjdzie.

Polecam coś takiego:

http://www.soyoustart.com/pl/oferta/sys-e32-4.xml

Mam identyczną maszynę pod LifeHARD/MCWG - wbrew opinii, że OVH jest słabe jak na razie żadnych problemów, przy 400 graczach zero lagów, ładne filtrowanie ataków do pewnego ruchu oczywiście.

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

@up

Nie chce nikogo wychujać, ani nie otwieram żadnego serwera, tylko chciałem poznać zdanie innych na temat takiej maszyny.

x

Opublikowano

To jeśli nie otwierasz serwera to może to znaczyć tylko jedno DDoS ale to tez ci dobrze nie wyjdzie iż to jest karalne 2lata wiezienia  Nie Polecam

@topic Ale co do tego serwera mam pewne wątpliwości to nawet nie ma 32GB ramu to max 150s nic wiecej a o necie nic nie mówie 500Mb/s to jest tylko 3x wiecej niz ja mam na chacie

Logo_IGracze.png

Opublikowano

CHYBA CHUJA DO BUZI GOSCIU NAPRAWDE SADZISZ ZE OSOBA DDOSUJACA NIE MA PROOFA? XDDDDD

Myślę ze jesteś idiota i nie wiesz jakie są tego konsekwencje takiego jednego DDoS jak może pamiętasz MPC było pod atakiem i co z tym zrobili nic bo się bali ze znowu będą pod atakiem.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Procesor mocny (nawet) a ram 8Gb ddr2 ja mam od tego lepszego PC'ta.

ze 100 slotów ?

I system też zjeban* lepszy debian 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...