Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit - powrót

Gafek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Powróciłem do darkorbit po dłuuuugiej przerwie (około 2 lata). Wiele się zmieniło i szukam kogoś, kto dałby mi kilka rad, które umożliwiłyby mi "wklejenie się" w grę. Z góry dzięki, piszcie priv.

Opublikowano

pierwsze co musisz zrobić to stare FE (full lf-3, full iris, goliath itp.). Następnie zbieraj sobie kredki na coś porządnego (np. Aegis lub jakiś dres do golca). Za uri kup sobie formacje (polecam romb, łatwo biję się alieny). W dzisiejszym darkorbit boty są wykrywalne więc nikt ich nie używa (poza botów do namierzania i robienia 3 konf). Sprawdzaj E-mail bo możliwe że masz jakieś wiadomości od BP z kodami bonusowymi. Jeżeli grasz na serwerze PL3 to polecam MMO. Mamy palladium, jest nas wielu a w pozostałych firmach są tylko SFE itp. (czyli konta wybocone). Jeżeli chcesz się rozkręcić odrazu to radziłbym ci kupić starą fulke na allegro. Stara fulka kosztuje mniej niż 30 zl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...