Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oglądałbyś taką serię?

dzingishan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj

Czy chciałbyś, abym nagrywał/robił serię na youtube, w której pokazuje krok po kroku z dobrym wytłumaczeniem wszystkie tajniki serwerów Minecraft, Bukkit, Silniki, tworzenie skryptów, oraz Q&A (zadajecie mi pytania, ja odpowiadam) z Q&A byłyby live, ew z reszty też. Czy ktoś jest zainteresowany?

Pozdrawiam

dzingishan

Opublikowano

Ja bym nie oglądnął ale to pewnie dlatego że nie gram w żadne "majlkrafty"

Jakby wyszło Ci coś sensownego to napewno by się jacyś zainteresowani znaleźliby. 

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Spróbuj, może Ci się uda, jak nie to przyjmij prażke na klate. ;p

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie.

Właśnie dlatego, że majnkraft stał się plagą na YT, zrobiłem ragequita. Well jeden z powodów dla których ragequita zrobiłem.

Opublikowano

Człowieku. Weź się za coś oryginalnego. Nie chodzi mi o takie rzeczy jak np. Diablo II, bo to już jest tak oryginalne, że nikt by tego nie oglądał. Ale na przykład Smite, Diablo III, Heroes VI, Horrory, Indyki (najbardziej polecam). Tutaj znalazłoby się o wiele więcej chętnych niż przy Minecrafcie, który jest aż za bardzo popularny. Teraz YouTube jest bardzo "przeludniony" małymi filmowcami. Epicko trudno się wybić. Najlepiej gdy już nagrasz ok 30 dobrych filmików to zareklamuj się u Roja. Paru widzów ci przyleci.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Kurde, właśnie pisze, nie chce robić kolejnych lets play i innych takich. Nie widziałem żadnej takiej serii. To będzie raczej coś w stylu Q&A, albo zaawansowane poradniki.

Opublikowano

Nie widziałem żadnego Polaka, który by cisnął w Orcs Must Die! 2 albo Sanctum 2. Tu miałbyś większą siłę przebicia.

Opublikowano

Kurde, właśnie pisze, nie chce robić kolejnych lets play i innych takich. Nie widziałem żadnej takiej serii. To będzie raczej coś w stylu Q&A, albo zaawansowane poradniki.

Na Minecrafcie nie zdobędziesz widzów. A nawet jeżeli zdobędziesz, to bardzo małą ilość. Czy przychodzi ci do głowy jakaś inna gra w której byś mógł udzielać odpowiedzi/pomagać z plikami? 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Ludzie, jest tyle youtuberów którzy nagrywają tego minecrafta że dajcie już sobie siana z tym. Nie lepiej nagrywać już takie gry jak Dota 2, LoL, Smite, Diablo 3, Path of Exile? :D to są dobre gry ;) i warte nagrywania, chętnie bym je oglądał ;) nie ważne co byś nagrywał z Minecrafta to i tak będziesz miał mało widzów :> chyba że po jakimś czasie byś zaczął, czyli 100 tyś subów i możesz nagrywać :) a tak to się ani troche nie opłaca ;)

Opublikowano

Powiem tak mnie to nie obchodzi z czego ty chcesz nagrywać itd "z Majngrafda się nie wybijesz i z g*wna też nie"

ale jak nie masz czasu to po co podchodzisz do YT a jak też kasy nie masz i z jakimiś obrażeniami wyskakujesz do nas "osoby które chcą ci pomóc a jak jej nie chcesz to nie pisz lepiej nic !!

xih3gEBG.png

Opublikowano

Okej, kup mi te gry, zalatw mi czas na granie i spoko, będzie nagrane.

Nie rozumiem Cię chcesz nagrywać kolega ci dobrze radzi a ty że czasu nie masz kasy na gre.To po co chcesz się za to brać?

Opublikowano

Okej, kup mi te gry, zalatw mi czas na granie i spoko, będzie nagrane.

typie masz czas na granie w zjebanego minecrafta, ale w inne gry nie wtf? Chodzi o to, ze jak przestaniesz grac w minecrafta to niby juz czasu nie masz xD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...