Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci Misery 2.1 - xrEngine.exe - Nie znaleziono punktu wejścia

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z tym modem (Misery) jak wchodzę do gry po zainstalowaniu tego moda. Wyskakuje błąd:

xrEngine.exe - Nie znaleziono punktu wejścia

Nie znaleziono punktu wejścia procedury

??0CObjectSpace@@QAE@ABV0@@Z w bibliotece xrCDB.dll.

Opublikowano

A postępowałeś zgodnie z instrukcjami czy tam poradnikami?  Może nie tam gdzie trzeba moda wrzuciłeś/zainstalowałeś?

([YOLO])

Opublikowano

Raczej wszystko dobrze robiłem... Spróbuje coś jeszcze poszperać albo jakiś poradnik na yt obejrzę. Możliwe że coś źle zrobiłem ale nie utnę sobie ręki za to.

@Edit: Zobaczyłem filmiki itp. Zrobiłem wszystko jak trzeba niestety dalej nie działa. Macie jakieś propozycje?

Opublikowano

Raczej wszystko dobrze robiłem... Spróbuje coś jeszcze poszperać albo jakiś poradnik na yt obejrzę. Możliwe że coś źle zrobiłem ale nie utnę sobie ręki za to.

@Edit: Zobaczyłem filmiki itp. Zrobiłem wszystko jak trzeba niestety dalej nie działa. Macie jakieś propozycje?

Kolego, zacytuj mój post bo nie wiedziałem że ten temat jeszcze istnieje :D

A co do Zew Prypeci, instalowałem prawdopodobnie ten sam mod ale z listy magazynu CD-Action i działał, Może spróbuj coś u nich zobaczyć albo masz uszkodzony plik z modem, czasami tez tak bywa.

([YOLO])

Opublikowano

Kolego, zacytuj mój post bo nie wiedziałem że ten temat jeszcze istnieje :D

A co do Zew Prypeci, instalowałem prawdopodobnie ten sam mod ale z listy magazynu CD-Action i działał, Może spróbuj coś u nich zobaczyć albo masz uszkodzony plik z modem, czasami tez tak bywa.

Mod instalowałem z orginalnej ich strony ale spróbuje jeszcze właśnie tak jak ty z CD-Action. Zobaczymy czy zadziała.

Opublikowano

Mod instalowałem z orginalnej ich strony ale spróbuje jeszcze właśnie tak jak ty z CD-Action. Zobaczymy czy zadziała.

Czekam na Rezulataty :) Jakby co Napisz na PW

([YOLO])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...