Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie znacie fajne filmy o napadach na co wartosciowego (bank, sejf etc.) i o ucieczkach z wiezienia? Chodzi mi o filmy typu "Wloska robota" i "Skazani na Shawshank" ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

A pamieta kto moze tytul filmu w ktorym grupa kumpli zlamala zabezpieczenia jakiegos tam systemu w kasynie (wykrywal on podniecenie z wygranej, powiekszenie zrenic) i wygrala duza sume? :)

sygna1.png

Opublikowano

A pamieta kto moze tytul filmu w ktorym grupa kumpli zlamala zabezpieczenia jakiegos tam systemu w kasynie (wykrywal on podniecenie z wygranej, powiekszenie zrenic) i wygrala duza sume? :)

też chciałbym żeby ktoś podał ten tytuł, bardzo fajny ten film był

Opublikowano

Napadach na coś wartościowego? Mało znam takich filmów, ale polecam "Air Force One", "Świat w płomieniach", "Olimp w ogniu", "Szklana pułapka". Co prawda są to filmy bardziej o porwaniach, ale jakiś związek z napadem to ma. ;)

Opublikowano

Co do 1 postu polecam Escape plan

a ten film co opisujesz też bym chętnie obejrzał, czy przypadkiem to an tvnie raz nie leciało?

Opublikowano

Byl tez fajny film jak tez grupa kumpli byla tylko ze oni jakos tam wykradali czas czy cos i pozniej jakis typek w czarnym ubraniu wszedl w jakims pojemniku do skarbca. Akcja byla w jakichs dwuch wiezowcach ;)

sygna1.png

Opublikowano

Mam! Ten film o kasynie to " OCEAN'S ELEVEN: RYZYKOWNA GRA" :)

Piszcie dalej swoj propozycje o filmach ;)

sygna1.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...