Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skan 1h

//by KichaMCPL

//Czas minął.

z tego co zauważyłem to powinienem dostać na to 24h a nie godzine.... KichaMCPL uważasz że moje całe życie to mpcforum i że co 10 min tu zaglądam? trzeba było troche poczekać zanim dostałem punkty ostrzeżeń. Pozdrawiam

//Według regulaminu jest 1 godzina, kicha dobrze podał czas.

//Kacki.

4003595.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze nie grałem, ale jak widze mody to portfel sam sie otwiera :D Jak bedzie mila atmosfera to wspomoge was (niby mało ale zawsze coś) sms'em na vipa.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Tia, nie można wysłać SMS na vipa... Weźcie naprawcie czy coś.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

IV edycja była świetna ale ta edycja jest jeszcze lepsza!

Paczka modyfikacji jest profesjonalnie dobrana. Modów jest wiele i większość ze sobą doskonale współpracuje. 

Nieważne czy ktoś lubi grać na modach technicznych typu industrial craft i buildcraft czy poznawać sekrety magii na modach thaumcraft 4 oraz  ars magica 2, a może podbijać kosmos dzięki modyfikacji Galacticraft. 

Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie i odnajdzie swoje miejsce w tym niezwykłych serwerze.

Bardzo polecam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Zainstalowałem tą pierwszą paczkę, wszystko się pobrało, wpisałem nick, kliknąłem graj i nic. Nic się nie włączyło, ani wyłączyło. Co mam zrobić?

ov9t.png

Opublikowano

Zainstalowałem tą pierwszą paczkę, wszystko się pobrało, wpisałem nick, kliknąłem graj i nic. Nic się nie włączyło, ani wyłączyło. Co mam zrobić?

Przydziel mniej/więcej ramu.

Pobierz alternatywną paczkę        sam z niej korzystam mimo że nie mam żadnych kłopotów z standardową paczką.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

na serwerze dodano więcej ramu oraz powiększono sloty do 40, serwer sprawuje się świetnie, oraz niedługo powstanie 2.

4003595.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...