Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M&B Warband- Hack

komputervip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś jakiegoś hacka do Mount&Blade Warband na morale? Chodzi o to żeby mieć dużo morali lub je momentalnie podnieść z niskich do najwyższych. Zna ktoś jakiś sposób? Za pomoc +(y).

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Jeśli masz swój zamek, lub miasto to bardzo prosto, Pakujesz cały garnizon do w/w i czekasz parę dni. Po chwili mają "Znakomite".

Na morale wpływa też to, czy w oddziale masz zróżnicowane jednostki, czy też nie. Jak masz dużo różnych typów to marale ogółu są wyższe. Liczy się też całkowita liczba jednostek. Jeśli jest ich dużo (ponad 100 np.) to morale spadają na łeb na szyję)

To samo jak masz zróżnicowane jedzenie w ekwipunku. Ponadto im więcej jedzenia w ekwipunku, tym wyższe morale.

No i jeszcze na tą wartość mają wpływ twoje aktualne poczynania. Jeśli wygrywasz bitwy itp., morale będą wysokie. Jak będziesz uciekał, lub się wycofywał to będą spadać. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No wygrywam bitwy itp. w ekwipunku mam bodajże 10 rodzaji pożywienia. :P Czyli mówisz, żeby wkładać ich do garnizonu i ile odczekać? No mam bardzo różne jednostki w tym też te wrogie dlatego one mi zaniząją chyba.

Opublikowano

Własnie zaniża. Jak prowadzisz wojnę z frakcja, której jednostki nazwijmy to "narodowe" są takie same jak w Twoim oddziale to ich morale spada. :) 

Odczekaj kilka nocy.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Spoko. Dzięki za radę. :) Ogólnie szukając po necie za tymi moralami trafiłem na fajną rzecz- zaznaczas jakąś swoją jednostkę np. swiadiańskich rekrutów klikasz Ctrl + X i w tedy dodaje się im doświadczenie :D Można sobie w kilka sekund zrobić całą armię--> dobre dla leniwych. xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...