Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem mc by zyczu

Cris2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem sobie mc by zyczu w tamtą sobotę, dzisiaj prawie nie grałem bo czekałem na coś, o 13 wszedłem chciałem sobie zagrać, normalnie się ładuje a gdy się załaduje to pokazuje się 

http://scr.hu/1fc2/iyl7j

jave mam, najniższy ram mam ustawiony od niedzieli a dzisiaj nie chce działać na najniższym, usunełem folder .minecraftzyczu i nic, pobrałem jeszcze raz mc by zyczu i nadal to samo.

Pobrałem launcher ale 1.7.5 nie ma a w dodatku nie widać mojego skina tylko steve, w dodatku kolega miał robić serwer sky block bukkit na 1.7.5 a jak zmieni wersje to na ss nie będę miał skina. Pomóżcie tak samo mody są mi potrzebne najbardziej optifine i rei mini map a nie znam się na instalowaniu modów.

Opublikowano

wyczyść komputer ze wszystkich minecraftów, zainstaluj nową jave, pozamykaj procesy związane z javą i przeinstaluj launcher na nowo.

4003595.png

Opublikowano

Wywal Zycza i ściągnij sobie inny :) Polecam :D

Jesli mowisz o innym launcherze to podaj jakis konkretny przyklad. Teraz wiekszosc polskiego, minecraftowego rynku no premium przejal zyczu i trudno znalezc inny rownie dobry i aktualizowany launcher

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...