Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Więcej opcji w profilu

jasieg11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym dać taką sugestię żeby powstało więcej opcji w zakładce "Twój profil"
- Pokazane ile napisałeś postów danego dnia
- Pokazane ile dałeś lajków i ile masz jeszcze do wykorzystania a jak ci się skończą to pokazane za ile godzin będziesz mógł orzystać z nich 
- Ile godzin przebywał na forum każdego dnia czyli np
14.02.2014 05 godzin
13.02.2014 02 godzin

936131400425106482086.png
Opublikowano

Ja osobiście do listy tych propozycji dopisałbym jeszcze, aby po najechaniu na "Ilość Postów" wyskakiwał dymek z np.

"Najwięcej w: Minecraft (ilośćpostówwtymdziale)"

Kiedyś takie coś już było, a przynajmniej podobne.

Na tak.

Opublikowano

Pomysły fajne, super by było gdyby się pojawiły. Lecz, z tego co wiem, był już kiedyś czas jaki ktoś przesiedział na forum, czyli podobnie by było z twoim pomysłem. Obciążał on maszynę, jednakże można spróbować.

Za.

Opublikowano

Pomysły fajne, super by było gdyby się pojawiły. Lecz, z tego co wiem, był już kiedyś czas jaki ktoś przesiedział na forum, czyli podobnie by było z twoim pomysłem. Obciążał on maszynę, jednakże można spróbować.

Za.

Można zrobić tak że jeżeli ktoś siedzi w jednym temacie/dziale ponad 30 minut bez "ruszania" się to mu tego nie nalicza ^^

936131400425106482086.png
Opublikowano

Pozostała ilość lajków jest dobrym pomysłem, a do reszty mam neutralny stosunek.

Opublikowano

Ja osobiście do listy tych propozycji dopisałbym jeszcze, aby po najechaniu na "Ilość Postów" wyskakiwał dymek z np.

"Najwięcej w: Minecraft (ilośćpostówwtymdziale)"

Kiedyś takie coś już było, a przynajmniej podobne.

Na tak.

Taaaak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...