Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick.

FifcioBavaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Kupiłem Premium Minecraft

2.Zakładam kanał na Yt  (już mam partnera który mnie opłaci)

Przez te 2 powody potrzebuje Mega odjazd nicku!

W stylach:

-Vertez

-Skkf

-Mandzio

-Eranez

Proszę was daje oceny like itd :-) (Jeśli nick mi przypasuje)

Opublikowano

Wymyśl sam, nikt nad nickiem myśleć Ci nie będzie -,-
A co do tego "(już mam partnera który mnie opłaci)" to chyba sponsora ale nie wiem znów do czego...

;-) ;-)

Opublikowano

W stylach:

-Vertez

-Skkf

-Mandzio

-Eranez

Więc nie proś o nicki na forach, najlepiej wymyśl sam.

Napiszę Ci sposób jak możesz sobie zrobić nick.

1) Z języka zagranicznego, przerabiasz słowa, zdania: [ I hope that my friend win these tournaments - Haret - I hope that my friend win these tournaments. ]

2) Bądź też np, z imion piłkarzy: [ Hernanes - Eranes ]

Opublikowano

Kolego u góry , dobry pomysł :)

Moim sposobem na nick jest:

-Wzięcie pod uwage cech charakteru i nazwiska,imienia czy ulubionej rzeczy z czego może wyjść : BuryKasztan :D xD

-Czy wzięcie kilku nicków np Vertez, Mandzio i Blow, i połączenie ich: Tezanlow (czyt.Tezanloł)

([YOLO])

Opublikowano

Kolego u góry , dobry pomysł :)

Moim sposobem na nick jest:

-Wzięcie pod uwage cech charakteru i nazwiska,imienia czy ulubionej rzeczy z czego może wyjść : BuryKasztan :D  xD

-Czy wzięcie kilku nicków np Vertez, Mandzio i Blow, i połączenie ich: Tezanlow (czyt.Tezanloł)

To pierwsze, drugie odpada, chcesz się skreślić na początku?

Opublikowano

Crusti | CroC | PlakeR | Wenezus - nie wiem, do głowy przychodziło to pisałem :D

Pomogłem? Daj + " , to nic nie kosztuję , a mnie motywuję.

10 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 200 | 300 400 | 500 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000

Opublikowano

Pan fifciobravo kupil giftcoda juz ze 2 tyg temu, za kazdym jak zrobi temat na mpc to mowi zeby szybko dac nick i ze ma sponsora xD

@topic

Zrob ten cholerny nick wedlug zasady co podali panowie wyzej, nick pokazuje jak jestes bardzo kreatywny.

Opublikowano

problemy dzisiejszego internetu ...

"jaki nick by tu ci dać"

powiem tobie jak wpadlem na moj nick "nie to nie ten na MPC"

pierwsza literka nicku to moje imie potem dalem ostatnia literkę rzeczy ktora lubie robic a srodek nicku jakos wpadl i jeszcze raz to nie ten nick na MPC

xih3gEBG.png

Opublikowano

Przyjrzyj się swojemu otoczeniu. Tylko dokładnie. Zauważ, może znajdziesz coś niezwykłego. Ja znalazłem dwutygodniowego murzynka. Smakował jak nowy. Uznałem, że to ciasto zapewne i po 3 tygodniach smakowałoby jak nowe. Pomyślałem... Może swój nick nazwę na cześć tego ciasta... Ale jak nazwać... Magiczne Ciasto? Nie pasuje... Stare Ciasto? Może być, ale nie tego szukam. Wieczne Ciasto! Wieczne - czyli zawsze młode. Nigdy nie napadnie go żady zarazek! Idealny nick!

xD

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rozsyp sobie literki i ułóż w kolejności jakiej się wysypały. Tak powstało wiele nicków. A niektóre są naprawdę dobre: Agherg, Mihrefst, Nihidirl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Użyj wyobraźni. Niech nick sam pojawi ci się w głowie. Nie musi mieć żadnego znaczenia. Chodzi o to aby był TWÓJ - ORYGINALNY.... I błagam cię, bez znaków specjalnych.

Tak powstało wiele moich nicków - Aksmahet, Marezisz, Itrisesz, Fstrestsz itd.

Masz mózg?! Użyj go. Znasz litery? Ułóż je. Masz wyobraźnie? Wymyśl coś. Czy to takie trudne?

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

zasada jest prosta

musi być MLG

musi byc 420

musi byc noscope 

i musi być xXx

i musi być smoke weed

i zameniasz e-3 s-5 i-1

wychodzi xXx420n05c0p3MLG5m0k3w33dxXx

Opublikowano

1 prosta zasada ... musisz  go sam wymyślić :-) Dziękuję , Dobranoc - Serdeczne JP ...

Pomogłem? Daj + " , to nic nie kosztuję , a mnie motywuję.

10 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 200 | 300 400 | 500 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000

Opublikowano

Jak mnie wkurwiają tacy ludzie, co w głowie mają taką pustkę, że nawet pierdolonego słowa,

które im się podoba nie umieją wymyślić. To dopiero powodzenia za nagrywaniem kreatywnych

filmów...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Admin Cienia
Opublikowano

W stylach:

-Vertez

-Skkf

-Mandzio

-Eranez

To nie są odjazdowe nicki, oni "renome" wyrobili w czasie, więc możesz nazwać się "Stolec" i zależnie od czego czy wykarzesz się czyms unikalnym czy nie, zależy twoje powodzenie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...