Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best throw ever

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem podobną historię. Kończyliśmy grę, został enemy goły nexus. Wszyscy u nas padli, został enemy Teemo i nasz Mordekaiser. Oboje mieli 90-100% HP. Mordekaiser przez około 6 sekund bił się z Teemo, kiedy nexusowi zostało +/- 100 życia. 2 hity Mordekaisera i byśmy wygrali. Jednak on wolał się pobić z Teemo, bo niby wygrane w 100%. Potem się wkurzyli wszyscy, a on do nas, że spooooko i tak to wygramy etc. Przegraliśmy i mówił na końcu, że przegraliśmy przez nas.

Ja nie wiem... Po co ludzie to robią, jak już jest się przy nexusie, to zniszczyć go i mieć z głowy. 

343731479829004887779.png

Opublikowano

I dobrze ,było nie robić tego ,też miałem takie gry na rankedzie ,naszemu nexusowi zostało  56 hp juz mial hitać jax az sie pojawiło INHIBOR HAS RESPAWNED  , zanim rozwalil wszyscy go zabili ,ale ze to on im carrowal to odrazu im poszlismy do bazy i wszyzstko rozpierdolilismy bo mieli tylko 1 tower bez inhib.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

stwierdzam po całym filmie, że byłeś gównem całą grę.

Dlatego ja się nigdy nie poddaje i czekam na takie gry, natomiast to będzie dla innych przestroga.

Opublikowano

Xin rozjebał grę (na chuj on się wbijał pod nexusa?) i ty to zjebałeś. Na chuj się wbiłeś pod ich wieże? Na dodatek nawet go nie zabiłeś...

3431810405.png

Opublikowano

Ja miałem taką sytuacje że enemy team był cały martwy i już biliśmy nexusa i każdy się wjebał w ich fonatnne i myśleliśmy że to skończą miniony a jednak nexusowi zostało z 20 hp a oni się odrodzili i to skończyli xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...