Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracze na serwerze.

_Rufi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak mieć minimum 100/500 online na serwerze?
Od razu mówię, że proszę nie podawać:
- mpcforum

- zapytaj

- mclista

- minecraftlist

- facebook

- gg

Ponieważ ja te wszystkie metody wypróbowałem i dają max 40/500

Jeżeli macie jakieś płatne to proszę o podanie nie droższych niż 20zł i bardzo skutecznych

Opublikowano

Najskuteczniejszym sposobem są let's playe lub prezentacje na YT. Pogadaj z jakimiś średnimi youtuberami, podziel się zyskami albo cuś.

Opublikowano

Najskuteczniejszym sposobem są let's playe lub prezentacje na YT. Pogadaj z jakimiś średnimi youtuberami, podziel się zyskami albo cuś.

Spoko. Tylko żaden youtuber nie chce ze mną negocjować :(

Opublikowano

Daj w łapę youtuberą :) Btw, jeśli serwer jest ciekawy to wbije na niego bardzo dużo ludzi przez samych siebie ;) (Jeden mówi koledze, kolega innym) .

10732745374541468291.png

Opublikowano

Stwórz serwer na 500 osob 

Przecież mam serwer co ma 500 slotów

Daj w łapę youtuberą :) Btw, jeśli serwer jest ciekawy to wbije na niego bardzo dużo ludzi przez samych siebie ;) (Jeden mówi koledze, kolega innym) .

To ja akurat wiem 

@AntyWarn

Spróbuj pod filmikami na yt hamsko reklamować jak inni.

Nie jestem hamski xD

Opublikowano

Gruntem dobrej reklamy jest dobra oprawa graficzna i ciekawy serwer ;) Możesz próbować reklamować się na innych serwerach, czego nie polecą bo trafią się zawzięci jak PolandCraft i będzie po serwerze. 

Skoro gra 40 osób to możesz zrobić konkurs np. kto najwięcej osób zaprosi etc. Jeśli masz pieniądze nagrodą może być GiftCode lub jeśli dogadasz się z hostingiem - serwer.

Możesz też zrobić system reflinków tzn. gdy gracz pierwszy raz wchodzi może wpisać /zaprosil <nick> i jak się zaprosi 10 osób to VIP na kilka dni ;) Oczywiście z blokadą na IP.

Opublikowano

Najpierw dobrze przygotuj serwer pliki serwerowe, mapę, a potem reklamuj się na serwerach, facebookach. I ważne, autorskie pluginy!

Opublikowano

Najpierw dobrze przygotuj serwer pliki serwerowe, mapę, a potem reklamuj się na serwerach, facebookach. I ważne, autorskie pluginy!

A po co mi autorskie pluginy? To tylko są przechwalanki. Co do plików ładnie były przygotowane, więc mi nie pomogłeś

Gruntem dobrej reklamy jest dobra oprawa graficzna i ciekawy serwer ;) Możesz próbować reklamować się na innych serwerach, czego nie polecą bo trafią się zawzięci jak PolandCraft i będzie po serwerze. 

Skoro gra 40 osób to możesz zrobić konkurs np. kto najwięcej osób zaprosi etc. Jeśli masz pieniądze nagrodą może być GiftCode lub jeśli dogadasz się z hostingiem - serwer.

Możesz też zrobić system reflinków tzn. gdy gracz pierwszy raz wchodzi może wpisać /zaprosil <nick> i jak się zaprosi 10 osób to VIP na kilka dni ;) Oczywiście z blokadą na IP.

Łatwo ci powiedzieć ale jaki na to plugin :O

Opublikowano

juz myślalem ze mowisz o craftpoland.net o mojej sieci która zmienia nazwe ale do rzeczy polecam ci spróbować na fanpagach, youtuberów, ogłoszenia w launcherach, konkursy, eventy, ladna oprawa graficzna, forum i publikacje na innych forach

Logo_IGracze.png

Opublikowano

juz myślalem ze mowisz o craftpoland.net o mojej sieci która zmienia nazwe ale do rzeczy polecam ci spróbować na fanpagach, youtuberów, ogłoszenia w launcherach, konkursy, eventy, ladna oprawa graficzna, forum i publikacje na innych forach

Robiłem konkursy, eventy, ładne oprawy graficzne, publikacje na forach. Co do fanpage to mogę spróbować ale pewno będę miał hejty

Opublikowano

Robiłem konkursy, eventy, ładne oprawy graficzne, publikacje na forach. Co do fanpage to mogę spróbować ale pewno będę miał hejty

Nie bedziesz mał hejtów jesli napiszesz do nich ktorzy stworzyli fanpage nie za chamsko dasz posta u nich

@Edit jaka masz domene oraz nazwe i jak wygląda twoja strona najlepiej daj pelna nazwe domeny

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Nie bedziesz mał hejtów jesli napiszesz do nich ktorzy stworzyli fanpage nie za chamsko dasz posta u nich

@Edit jaka masz domene oraz nazwe i jak wygląda twoja strona najlepiej daj pelna nazwe domeny

Domeny nie mam wykupionej, strony też nie mam serwa. 

Opublikowano

Domeny nie mam wykupionej, strony też nie mam serwa. 

A jak wgl nazwa sie serwer moge ci zróbic design strony oraz polecic hosting itp

Logo_IGracze.png

Opublikowano

A jak wgl nazwa sie serwer moge ci zróbic design strony oraz polecic hosting itp

Nazwa serwera VCrafters.pl lub VCraftersPL. Jakbyś mógł zrobić design i polecić serwer to dzięki wielkie (oczywiście odwdzięczę się)

Opublikowano

Najlepiej jest mieć w ekipie youtubera który bd nagrywal gameplaye , reklamy :P

Ta, łatwo ci powiedzieć. 

Opublikowano

po 1. przestać się pytać o takie głupoty tutaj i wykonać DOBRZE Serwer a ne jakieś chuhro

a ty po 1. kup sobie słownik ortograficzny, bo widać, że cię w szkole nie nauczyli pisać nie tylko "ne"

po 2. serwer został dobrze wykonany, ponieważ prawie wszystko zostało spolszczone

po 3. chcę skuteczne sposoby, a nie ciągle wygadujecie mi z yt, które już wymieniłem. I jeżeli nie wolno tu publikować jakiś innych stron to proszę mi je podać na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...