Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metina

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Nabrała mnie ochota na powrót do gry na serwerze Metin2.pl i mam pytanie do wszystkich grających na serwerze. Jaka jest teraz sytuacja na PL'u ? ( Na privach nie gram, grałem dawniej, lecz teraz interesuje mnie tylko globalny serwer Metin2 )

Posiadam aktualnie woja 78lvl Mentala, buffa 42 lvl oraz dropa 42lvl z eq +9 (Smoczna, FMS do exp'a itp.)

Jak mam się wybić, na te czasy metina to moje eq jest zapewne słabe ~ na woju do expa mam Partę +8, a zbroję Boga+8 (Nie wiem co się zmieniło, od 2 lat tam nie wchodziłem).

Jak teraz zarabiać, iść dropić bodym, na dolinę i inne metki ? Czy może są jakieś inne sposoby zarobku ?

Każdą ciekawą odpowiedź będę nagradzał forumowymi plusikami.

Czekam na Wasze rady,

Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć,

Nabrała mnie ochota na powrót do gry na serwerze Metin2.pl i mam pytanie do wszystkich grających na serwerze. Jaka jest teraz sytuacja na PL'u ? ( Na privach nie gram, grałem dawniej, lecz teraz interesuje mnie tylko globalny serwer Metin2 )

Posiadam aktualnie woja 78lvl Mentala, buffa 42 lvl oraz dropa 42lvl z eq +9 (Smoczna, FMS do exp'a itp.)

Jak mam się wybić, na te czasy metina to moje eq jest zapewne słabe ~ na woju do expa mam Partę +8, a zbroję Boga+8 (Nie wiem co się zmieniło, od 2 lat tam nie wchodziłem).

Jak teraz zarabiać, iść dropić bodym, na dolinę i inne metki ? Czy może są jakieś inne sposoby zarobku ?

Każdą ciekawą odpowiedź będę nagradzał forumowymi plusikami.

Czekam na Wasze rady,

Pozdrawiam!

Polecam Ci sprzedac czym predzej te postacie bo za pol roku beda gowno warte. Dlaczego ? 

Dlatego, ze w IS dodali yangi. PL to syf, juz lepszy jest jakis stary hard. PL juz od dluzszego czasu staje sie coraz gorszy . Polecam Tobie metin2 SG gra tam duzo polakow i duzo ludzi, o wiele lepsze sa ceny, nie tak jak na PL z kosmosu gdzie za glupia aure placisz kilkanascie-kilkadziesiat kk.

Ale jesli chcesz juz zostac to buff + bodziak jak mowisz, ze masz 42 lvl i na lodowa dropac. Tam bedzie najlepszy drop dla Ciebie.

Albo isc na red las, teraz dropia stalki +6/7( nie pamietam dokladnie) z metkow red las a kiedys +0 

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Polecam Ci sprzedac czym predzej te postacie bo za pol roku beda gowno warte. Dlaczego ? 

Dlatego, ze w IS dodali yangi. PL to syf, juz lepszy jest jakis stary hard. PL juz od dluzszego czasu staje sie coraz gorszy . Polecam Tobie metin2 SG gra tam duzo polakow i duzo ludzi, o wiele lepsze sa ceny, nie tak jak na PL z kosmosu gdzie za glupia aure placisz kilkanascie-kilkadziesiat kk

A jak się ma sprawa z liczbą graczy ?

Wiesz, mnie tam bardzo dawno nie było :unsure:

Opublikowano

A jak się ma sprawa z liczbą graczy ?

Wiesz, mnie tam bardzo dawno nie było :unsure:

Z graczami to Ci nie powiem, bo nie gram od kad dostalem bana na konto pare lat temu. Ale graczy ubywa z miesiaca na miesiac. Tak mi sie wydaje

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Z graczami to Ci nie powiem, bo nie gram od kad dostalem bana na konto pare lat temu. Ale graczy ubywa z miesiaca na miesiac

Wielkie dzięki za rady, też się tak zastanawiam zaraz o tym poczytam, ale żeby yangi były w IS'ie ? Troszkę nie tak

Czekam na wypowiedzi innych osób!

Opublikowano

Ja bym nie wracał, serwer schodzi na psy. Dodają jakieś rzeczy niepotrzebne do IS, przez co ludzie uciekają. Polecam Ci jakiegoś harda, typu Ravia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...