Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob champ.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poppy

takie gówno, że chuj. W tf używa ulta na  suppa i nie możesz go zabić a ty w tym czasie piszesz bg, noob team ff

f1a327ea2f.png

Opublikowano

W sumie każdy champion nafidowany jest wnerwiający ale jak narazię tylko 3 mnie czasem mogą zdenerwować jak je ogarniają  Warwik , Shaco i Twitch :)

Opublikowano

Ale chodzi o champy, przeciwko którym nie lubimy grać?

Leona jako support. Nie nawidzę tej postaci - masa CC łatwo spamowalnych
Vayne - bardziej niż samego champa nie lubię ludzi, którzy nią grają - każdy uważa sie za super gracza i wyzywa często drużynę
Nidalee - i jej dzidy. Co prawda unikać można, ale wejdziesz przypadkowo w jedną i niejednokrotnie oznacza to utratę ponad połowy zdrowia
Xin-Zha - i jego burst na wczesnych poziomach - straszny champ
Fizz - pan burst za 1000 i ucieczka
dawny Kassadin - pan pojawiam-się-znikąd-burst-za-2000-i-ucieczka
A z toperów to tylko Rengar - ale nie dlatego że jest OP czy coś - po prostu nie lubię kiedy skubaniec siedzi w krzakach i nie ma jak tam podejść a sam wyskakuje z tym rykiem ;D

Ach - no i Teemo. Ta postać to chodzący rak, zgryzota i przykład toksycznego championa. Wszystko co najgorsze w jednej postaci. Blind, burst, 2 x obrażenia over time, slow i niewidzialne pułapki. I śmiech.
No i snowballująca Irelia. - pani "dostałam jednego killa w early wiec zabiję Cię jeszcze 10 razy w 15 min."

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nie ma noobskich postaci (op etc.) ale u mnie w Diamencie gdy nie zbanujemy Nidalee, to potrafi być na prawdę wkurwiająca. 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...