Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob champ.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole, i co jak tym gra Fizem to beczysz , ze gra zbyt op chempami? Śmieszny Brąz..

Moim zdaniem Jax.

Opublikowano

Lucian,fizz oraz Nocturne.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nafeedowanego jaxa i mundo bez teamu nie zabijesz. Podobno nie do zabicia jest tez zac pod tanka ale nwm.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

fiora/jax/cassio na bolu/ hmm draven/blitz no i jak wyżej zależy od umięjtności.

Cassio + Draven na bocie = totaly own.

moje zdanie xD

Opublikowano

Witam.

Jaka jest waszym zdaniem noobska postac(op, niedozabicia)

Moim zdaniem Fizz.

PS:Nie jest to "placz" tylko sie pytam :)

Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak noobska postać ;]

@ochronaprzedwarnem Sion oczywiście jest noobską postacią bo tak się lifestealuje ze kurde nie moge aż go reportuje na końcu.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Temat bardzo zjebany, bo nie ma op bohaterów, to zależy od Ciebie czy dobrze grasz czy nie, no i oczywiście są trudniejsze postacie i łatwiejsze, no i trzeba wiedzieć jak kontrować innych bohaterów, no ale co prawda gra nie jest idealnie zbalansowana, i czasami jeden bohater ma przewaga na innym, ale ogólnie wszyscy bohaterowie są op nawet soraka na topie. :D

3449146330.png

Opublikowano

Postać przed ,z którą nienawidzę lane-ować ( nie uważam ją za OP ) to Morde. Ta tarcza potrafi być irytująca.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...