Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mapa] Podziemne miasto

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa mi się podoba, aczkolwiek sądzę, że budowana spontanicznie. :-)

PS. Ładne shadery, też mi się podobają. ;-)

Opublikowano

Ładna budowla, aczkolwiek brakuje mi czegoś co nadało by temu jeszcze większy efekt.... Oczywiście wszystko ładnie się prezentuje, ale trochę jest tam za pusto. Dodaj tam może trochę takiego klimatu podziemnego to wtedy będzie miodzio :)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Nawet ładnie, lecz jest wrażenie, że robiona na szybko i na tzw. "odwal się".  Mógłbyś ten sandstonowy mur jakoś ozdobić, trochę wklęsłości i bylo by lepiej. Dobrym efektem byłoby poprawić samą komnatę. Wymieszać stone z cobblem i stonebrickiem, dodać kamienne zwisy. Ogółem 5/10.

Opublikowano

To miasto mogloby byc lepsze, takie jest moje zdanie. Chociaznie wyglada zle.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Jedyną rzeczą która wychodzi na - jest wg mnie to że domy są bardzo podobne do siebie (kolorystyka). Jednak dzięki temu świetnie komponują się z piaskowcem

Opublikowano

Pozytwyne wrażenie na mnie wywarło to miasteczko. Czy mógłbyś mi podesłać link do pobrania tej mapki/save na priv, czy już nie masz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...