Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję id jajek wielkanocnych na PandoraMT2

bartusem :v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Na PandoraMT2 od dzisiaj jest event z jajkami , więc od paru graczy że można sobie nastawić bota , który podnosi sztaby , sakwy i jajeczka . Mam do was pytanie jak nastawić bota , aby podnosił te jajeczka ? trzeba coś wgrać ? 

Będe plusował !

Wesołych

Opublikowano

Ja mam takie id w item proto (swoim) a nwm czy oni edytowali bo nie gram tam wiec sprobuj sprawdzic to.

od 

<Item vnum="50160" name="" gb2312name="Jajko wielkanocne"

do

<Item vnum="50179" name="" gb2312name="Jajko wielkanocne"

Jezeli pomoglem to sie bardzo ciesze :) czyli lacznie masz do sprawdzenia 19 jajek ;p

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ja mam takie id w item proto (swoim) a nwm czy oni edytowali bo nie gram tam wiec sprobuj sprawdzic to.

od 

<Item vnum="50160" name="" gb2312name="Jajko wielkanocne"

do

<Item vnum="50179" name="" gb2312name="Jajko wielkanocne"

Jezeli pomoglem to sie bardzo ciesze :) czyli lacznie masz do sprawdzenia 19 jajek ;p

ale jak ja mam to sprawdzić ? określ się jasniej

Opublikowano

ale jak ja mam to sprawdzić ? określ się jasniej

No ustawić żeby zbierało jajka o ID od 50160 do 50179 czyli 16 jajek.

Po prostu zobacz czy będzie zbierało.

Opublikowano

Rozpakowujesz pliki odpowiadajace za widocznosc itemow.

Potem rozpakowujesz item_proto podmieniasz id i w item_list tez podmieniasz id pakujesz i gotowe :)

Opublikowano

wszystko fajnie tylko niekazdy sie w tym oriętuje jak ty :D mógłbyś zrobić cos takiego i wstawić?? sam próbowałem to zrobić ale niewychodzi mi to męczyłem się z tym 2 godz i nieudało się 

Opublikowano

wszystko fajnie tylko niekazdy sie w tym oriętuje jak ty :D mógłbyś zrobić cos takiego i wstawić?? sam próbowałem to zrobić ale niewychodzi mi to męczyłem się z tym 2 godz i nieudało się 

To znaczy, że zmarnowałeś sobie 2 godziny, bo gdybyś przejrzał którykolwiek z tematów w tym dziale to napewno natrafiłbyś chociażby na tego gotowca;

http://www.mpcforum.pl/topic/1135637-mega-gotowiec-do-moda-items-pandoramt2/

@prmk, item_proto Pandory posiada 4 wpisy jajek, a obecnie na serwerze dropią tylko 3 rodzaje jajek. Czyżby Bug?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@up niezły gotowiec, tylko zauwaz ze niektorzy nie umia rozpakowac podmienic id i zpakowac, a jak widze to u Ciebie nie ma tylko plikow przygotowanych do dropu jajek tylko widac duzo wiecej itemkow :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...