Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedyś marzyłem o Challengerze, dzisiaj już jest to realna myśl

Firoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś pamięta jak opisywałem swoją drogę do Challengera na Eu west pod nickiem Firozy. Niestety zatrzymałem się na 50 punktach i nie mogłem wyjść po za ten próg, dzisiaj jestem już troszkę bliżej tego i myślę, że jest spora szansa. Mały screen z obecnego progressu. Tak jak ostatnio jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie na wszystkie odpowiem w takim stopniu jakim będę potrafił. Gram głównie mida i obecnie niestety wygląda to tak, że jeśli dostane tego mida to w 9/10 przypadkach wygrywam, a jak nie to niestety ale punkty spadają :(. (Przy okazji jeśli ktoś był w Warszawie na BGT na politechnice to brałem w nim udział i możemy podzielić się wrażeniami :)). Uprzedzając pytania NIE nie używam żadnych wspomagaczy.

1397853479-U168815.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up W enemy widzę ten pajac od Jaxa ( W tym meczu Lee ) oglądałem go już kilka razy i zawsze to samo. W ogóle jakiś zbugowany jak gra to po grze dopisuje do listy w wordzie, która jest już dosyć długa nick osoby, która np. była słaba i jak ją spotka na next meczu w queue to trolluje, nawet zdarzyło mi się widzieć to na streamie, spotkał luciana i poszedł poppy w jungle z clarity trollować na streamie wtf to ja jestem niby flamerem ale takiego czegoś na pewno bym nie odwalił PS. Born to jax ma lepszego Jaxa niż ten Lee ( Bo on przeważnie gra Jaxem ) Jak go spotkasz to lepiej dodżuj tak dla spokoju żeby się nie martwić o trolla :P

E6c9g1v.gif

Opublikowano

W diamencie da ile ze średnim MMR zdobywa się LP? Zawsze 1 za grę, czy jest szansa, że więcej np. ze 3?

Powodzenia, dzisiaj nam wygrywasz dwa mecze, potem trzy i screena wstawiasz. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

W diamencie da ile ze średnim MMR zdobywa się LP? Zawsze 1 za grę, czy jest szansa, że więcej np. ze 3?

Powodzenia, dzisiaj nam wygrywasz dwa mecze, potem trzy i screena wstawiasz. ;)

Wczoraj jak oglądałem różne streamy to ludzie dostawali najczęściej po 2-3, ale czasami zdarzyło się że dostał 4-5.

Moim zdaniem średnia to 2.

@ top

Ciśnij wymarzonego Challengera ; ]

Opublikowano

Wczoraj jak oglądałem różne streamy to ludzie dostawali najczęściej po 2-3, ale czasami zdarzyło się że dostał 4-5.

Moim zdaniem średnia to 2.

@ top

Ciśnij wymarzonego Challengera ; ]

+80 pkt chyba więcej niż 2 nie dostaniesz ;d Czasem jak ktoś ma mniejsze MMR to przy 99pkt dostaje +0 i musi wygrać z 4-5 jeszcze żeby do serii wbić ;d

Opublikowano

No to czas odpowiedzieć na kilka pytań / niejasności :)

Powiem jak się mniej więcej dostaje w przedziałach
0-20 = 4-6
20-60 = 3-5
60-90 = 3-4
90-95 = 1-3
95-98 = 1-2
98+ = 0-1
Mniej więcej tak to wygląda ale jak wiadomo zdarzają się wyjątki oraz jest to też zależne od twojego MMR

Powodzenia! Powiedz mi jakich championów widzisz teraz w mecie na midzie?

Według mnie aktualnie na midzie bardzo dobrze sobie radzą:
1. Nidalee
2. Leblanc
3. Lulu
4. Orianna
Z czego u mnie Nidalee/Leblanc są bardzo często u mnie banowane

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi też już niewiele brakuje :P

sor49d.jpg

Ja bym kur**** dostał xD

Witam, może ktoś pamięta jak opisywałem swoją drogę do Challengera na Eu west pod nickiem Firozy. Niestety zatrzymałem się na 50 punktach i nie mogłem wyjść po za ten próg, dzisiaj jestem już troszkę bliżej tego i myślę, że jest spora szansa. Mały screen z obecnego progressu. Tak jak ostatnio jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie na wszystkie odpowiem w takim stopniu jakim będę potrafił. Gram głównie mida i obecnie niestety wygląda to tak, że jeśli dostane tego mida to w 9/10 przypadkach wygrywam, a jak nie to niestety ale punkty spadają :(. (Przy okazji jeśli ktoś był w Warszawie na BGT na politechnice to brałem w nim udział i możemy podzielić się wrażeniami :)). Uprzedzając pytania NIE nie używam żadnych wspomagaczy.

1397853479-U168815.jpg

To ja mam pytanie.. co sądzisz o Vayne?

Czy twoim zdaniem jest to jeden z najlepszych adc?

Co sądzisz o shenu?

Według mnie bez vayne i fizza jest to champion prawie unzajebable ( ewentualnie coś co szybko atakuje z botrkiem ) A jak ma thormaila i randuina? Jak ma adc taką krowę zjechać ,która ma 4k hp i 270 armoa + thormail ?

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

życze Ci byś wbił challengera ;)

p.s w tle zauważyłem zdjęcie " bardziej realistyczne ptaki " ( czy jakoś tak ) hmm ? ^_^

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

A to da się tak bez bola w diamencie? ja to już musze trzeci raz spacje zmieniać bo nie wyrabiam z robieniem kombo. Czasem tak jest ze z babciom na zmiane gramy, jak mnie juz reka boli od spacji to ona wtedy bierze i klika - ale dywizji idzie w gure wiec trzymajcie kściuki to silverek niedługo mi wpadniehehe 

Muj progress: 

20f6737713dab35f91ddd9a225fcf00c.jpg

A tutaj muj cały team rankingowy sobiefotke szczeliliśmy na fejsa:

aa04c2e5179855d52b2322fbe13659de.jpg

Z tego miejsca chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy wspierali mnie w osiągnieciu tego co mam.

A przed ewszystkim moją mame, która wieżyła że mi sie uda i babcie, która klikała za mnie spację

Kocham was, i wiem że bez was by mi się to nie udało.

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

życze Ci byś wbił challengera ;)

p.s w tle zauważyłem zdjęcie " bardziej realistyczne ptaki " ( czy jakoś tak ) hmm ? ^_^

+ BONUS ;DDD

@top No no ciśniesz ziomek do Challengera ;)

lucyfergif.gif

Opublikowano

To ja mam pytanie.. co sądzisz o Vayne?

Czy twoim zdaniem jest to jeden z najlepszych adc?

Co sądzisz o shenu?

Vayne jest ok ale wymaga dużego skilla aby wykorzystać jej potencjał + łatwo jest ją zniszczyć podczas laning phase, według mnie jednym z najlepszych adc może być Lucian. Co do shena to ma on praktycznie zerowy kill potential przez co według mnie nie jest on dobrym pickiem na solo Q ponieważ ty masz zfarmić przeciwnika i wycarrowac 4 osoby z drużyny, a shenem jest to dość ciężko zrobić.

p.s w tle zauważyłem zdjęcie " bardziej realistyczne ptaki " ( czy jakoś tak ) hmm ?  ^_^

Jest to zdjęcie gołębi na balkonie znajomego z którego się śmiejemy, że wszystkie ptaki z okolicy do niego przylatują :p, a akurat było ich dużo to zrobiliśmy zdjęcie i zaczęliśmy je przerabiać i dodawać jeszcze więcej tych ptaków i dlatego jest "bardziej realistyczne" a co do tego +bonus to nie będę komentował :D

A to da się tak bez bola w diamencie? ja to już musze trzeci raz spacje zmieniać bo nie wyrabiam z robieniem kombo. Czasem tak jest ze z babciom na zmiane gramy, jak mnie juz reka boli od spacji to ona wtedy bierze i klika - ale dywizji idzie w gure wiec trzymajcie kściuki to silverek niedługo mi wpadniehehe 

Powinienem się śmiać z tego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1397940689-U168815.jpgPrzez nieporozumienie w champion selectcie musiałem iść na topa bruiser nidalee, ale jakoś się udało i nie było tak źle mimo countera jakiego dostałem :) (ryze i do tego 400pkt challenger)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...