Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer MineZ, zagralibyście?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mysle nad stworzeniem serwera MineZ. Bedzie wlasna mapka, dobrej jakosci pluginy, zmutowane zombie (wiecej zycia itp), krew podczas uderzenia w ziemie albo w sciane (walniesz w sciane masz mniej krwi), bedzie trzeba duzo jesc I pic bo mozesz zginac, jak jestes na. pustyni mozesz zginac z powodu goraca, sklepy, ruiny, stare miasta I wiele wiecej! Na poczatek bedzie 100 slotow, jak bedzie 90/100 powiekszymy. Zagralibyscie? Jak tak premium czy non premium?

Dziekuje :)

Ucze sie pisanie Pluginow!

:ninja:

Opublikowano

Jeśli będzie mapa dobrze rozbudowana, będzie dobra administracja oraz ogarnięte pluginy. Chętnie zajrzę. Jednakże jestem na nie pod względem premium. Nie każdy ma premium, a taka duża liczba slotów szybko się nie zapełni. Jeśli chcesz mieć jak najwięcej ludzi na serwerze polecam no-premium. Pozdrawiam Młody

Opublikowano

Ta, teraz każdy robi serwery MineZ. Będziesz miał konkurencje.. 

@top ja bym wolał premium,chociaż dzieci z cheatami by nie było.

Opublikowano

Nie rob nowego tylko pomoz robic jakis istniejacy.

Zrobisz nastepny i zamiast 2-3 serwerow, gdzie ludzi bedzie zawsze 70-100, to bedzie 3-4 i bedzie gralo 40-100, co popsuje gre...

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...