Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bony w trucie (ravia.eu)

Muodziak™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jedna kwestia nie daje mi spokoju az spytam was co wy o tym myslicie.

Na ravii w trucie bardzo liczy sie bon na diably, rzecz normalna. Problem jest taki, ze truta sr 35+20 diably dosc ze ciezko dostac to jeszcze jest w cholere droga. Chcialbym sie dowiedziec ile srednich narabia te 20 diably. Np czy truta sr 45 bedzie lepsza do groty niz sr 35+20diably. Dobra nie mieszam juz wam w glowach, bon na 20 diably to w przeliczeniu ile srednich ? Licze na porzadne odpowiedzi ;)

Opublikowano

10 -15

Dziekuje ci za precyzyjna odpowiedz... -,- Jak masz pisac takie cos to wgl nie pisz bo nic nie wnosisz. Czekam na konkretne odpowiedzi a nie, bo zaraz ktos wbije i napisze 10-20 ..

Opublikowano

Tego tak się nie przelicza.

Na pewno 35% + 20 diabły będą lepsze od samego 45%.

Nie jestem w stanie powiedzieć ile, bo do tego dochodzą bonusy z Twojego eq + jakieś inne (np. z questów, potów...).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy co chcesz bić.

Ja metki troli biłem trutą 30/20 a później 100 ale to już tytanem 42/20 i buffami.

Nie wiem czy tak drogo przeliczając że za 20zł masz 1kkk.

Kiedyś tytany po 120zł były a teraz niecałe 60zł.

Serwer mierny Isamu już nie panuje nad niczym jest zajęty nagrywaniem na youtube powiedz mi kiedy coś nagrał z niego.

Ważne że jest reklama na yt i można mieć w  dupie serwer a boty latały po M1 z rangą rycerski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...