Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosBazar a wypłata kasy.

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj chciałem wypłącić około 300kk za lody z NosBazaru, w ekwipunku mam 189.382.192 kasy.

I nie moge tych pieniedzy wypłacić, na chacie pisze mi na czerwono Error jakies $#@$@#$ i End comunicate coś tam.Mieliście taki problem? rozumiem jak bym miał najwiecej kasy ile można w ekwipunku udźwignąć i nie mógłbym wtedy wyciągnąć.. ale 189kk ? przecież to nic. a ni chooy.

Boje sie, że w jakiś sposób może mi ta kasa przepaść, przez jakiś głupi bug.

Mieliście podobne problemy?

Napisałem do supportu NosTale ale tam też... ni.. -.-"

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

300kk na lodach? Jak? Podziel się z nami :P

I skoro 189kk to dla ciebie ''nic'' to daj 20kk, dla cb to bd jak cukierek za 10gr w realu ;p

@EDIT

Żeby nie było aż takiego spamu to mogę Ci tylko powiedzieć że itemy z nosbazaru znikają po 7 dniach.

giphy.gif

Opublikowano

I skoro 189kk to dla ciebie ''nic'' to daj 20kk, dla cb to bd jak cukierek za 10gr w realu ;p

Jak to nic? to jest pare godzin męczenia się. 20kk troche kosztuje.. ale nie będe tutaj o tym pisał bo za handel na mpc itd. jest chyba perm?? Zresztą twoja wypowiedź to zbędny SPAM.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

@EDIT

Żeby nie było aż takiego spamu to mogę Ci tylko powiedzieć że itemy z nosbazaru znikają po 7 dniach.

A pajak z Avalonu ile z lodow sie dorobil ? .. no własnie , pomysl jakie glupoty pierdolisz ;)

ponad 700 kk z lodow bo juz wgl nie gral , ale nie nie da sie ;) .. fucking logic

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...