Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2x Quadra

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moich dzisiejszych grach udało się zrobić 2 quadry ^^

- http://scr.hu/1eal/iskbh

Tsaa, wiem w tym drugim ss'ie farma ssie.. ; P ale no kurcze. ;P ciagle siedzialem na bocie dla beki ; p i juz w 11 minucie bilismy inhiba na bocie ^^ W tym pierwszym farma tez nie powala, ale kurde. gdy szedlem na lane odpuszowac, farmic to team robil tf 5v4 i przegrywali.. Wiec ciagle musialem chodzic kolo teamu aby sie nie wyjebali. bo 1 tf przegrany i bysmy przewalili.

Jbc, obecnie jestem w Silverze V. [ nie jestem smurfem, a tam trafilem po pierwszych 10 grach ]

skcg.png

by kml14

Opublikowano

W moich dzisiejszych grach udało się zrobić 2 quadry ^^

- http://scr.hu/1eal/iskbh

Tsaa, wiem w tym drugim ss'ie farma ssie.. ; P ale no kurcze. ;P ciagle siedzialem na bocie dla beki ; p i juz w 11 minucie bilismy inhiba na bocie ^^ W tym pierwszym farma tez nie powala, ale kurde. gdy szedlem na lane odpuszowac, farmic to team robil tf 5v4 i przegrywali.. Wiec ciagle musialem chodzic kolo teamu aby sie nie wyjebali. bo 1 tf przegrany i bysmy przewalili.

Jbc, obecnie jestem w Silverze V. [ nie jestem smurfem, a tam trafilem po pierwszych 10 grach ]

Po buildzie widzę, że nie jesteś smurfem. Kosa na vayne zamiast phantoma i wgl. omen zamiast GA?

Opublikowano

Po buildzie widzę, że nie jesteś smurfem. Kosa na vayne zamiast phantoma i wgl. omen zamiast GA?

Statika wymieniam zwykle na Phantoma w 40, 45 minucie zazwyczaj. Ale stralem sie jak najdluzej trzymac tego statikka bo nie mielismy prawie zadnego pusha.

A omen dlatego, ze gralem przeciwko tryndzie ktory mial ostrego feda. Bo gdy do mnie dochodził, używałem omena, i jakoś dawało radę abym mógł go caitować. Bo on miał slowa jak i ja. Co prawda on silniejszego, ale jednak mialem to q i e. Troche głupio czasem dał się złapać, baitowałem przy ściane. uzyłem q zeby byc naprzeciwko niego, a on naprzeciw sciany, wtedy uzylem e, on dostal stuna. Przez czas tego stuna, zdazylem go zjechac,a on nie zdazyl uzyc ulta. ^^ A i tak btw. GA nie zawsze musi byc budowane na adc. Ja nie jestem jednym z tych co idą tylko pod 1 build z "mobafire". Czasem na adc nie złoże ani 1 itemu na defa. tylko lece w 2 phantomy albo w bt.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Ja wiem, że to z farmą czasem ciężko, bo team się bije tak, czy inaczej. Żeby nie przegrać to musisz tam być, albo przegrywasz grę. Sam tak mam, jednak trzeba poziom farmy trzymać. Powodzenia.

Budował kosę, to nie może być smurfem? Może. Jeden z challengera buduje kosę, był poradnik do Vayne, mówił że można to lub to, trzeba samemu wybrać.

Zależy od sytuacji, ja również buduję phantoma, ale buduje się co chce.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja wiem, że to z farmą czasem ciężko, bo team się bije tak, czy inaczej. Żeby nie przegrać to musisz tam być, albo przegrywasz grę. Sam tak mam, jednak trzeba poziom farmy trzymać. Powodzenia.

Budował kosę, to nie może być smurfem? Może. Jeden z challengera buduje kosę, był poradnik do Vayne, mówił że można to lub to, trzeba samemu wybrać.

Zależy od sytuacji, ja również buduję phantoma, ale buduje się co chce.

Taa ; P. ja bym potem zmienil na phantoma, ale w early często buduje statika ( nie zawsze ). Ale wtedy to było raczej przymusowe, nie mieliśmy pusha, tylko byliśmy zapushowani, a takim statikiem można zawsze fajnie pushować.

A i ten? Czy ludzie mysla, ze zawsze trzeba isc buildem z mobafire? ( to jest najgorsze GÓWNO jakie moze być ) bo nie zawsze wam się przydadzą takie itemki jak tam są... Bo chyba np. takim mundziakiem na fiorke nie bedziecie rushować spirit visage? Wystarczy pomyślec i kupić Warden's Maila.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...