Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Serwerem Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo duży problem z serwerem. Myslialem ze jest to chwilowe ale jednak nie. Serwer w randomowym czasie wyłącza się, ale już nie chce się automatycznie włączyć. 0 Błędów przy włączaniu serwer'a natomiast przy tym "Randomowych wyłączeniu" wyskakuje mnóstwo. Jeden z moich kolegów powiedział mi, że jest ogromny błąd z otherdrops. Moja wersja OtherDrops na serwerze jest najnowsza, a Config podam poniżej. Poprawcie proszę, jeżeli będzie coś źle w tym configu.

1. Log przy tym wyłączaniu :

http://pastebin.com/VKtH9ccX

2. Config OD : 

http://pastebin.com/zwtWnKSF
Opublikowano

Kilka razy wyskakuje

Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2332ms behind, skipping 46 tick(s)

to oznacza, że serwer jest przeciążony (aż 46 ticków :O).

No i potem...

Caused by: java.lang.OutOfMemoryError: PermGen space

Brak pamięci RAM...

Spróbuj odciążyć serwer; tj. usunąć zbędę pluginy, jakieś zegarki na mapie, itd.

Opublikowano

Człowieku zdecyduj się jaki serwer stawiasz... albo parkour, albo gildie, albo paintball...

Usuń z część pluginów bo ja się nie dziwię, że serwer pada przy ich ilości. Odblokuj w Essentials kolorowanie tabliczek i usuń plugin ColoredSigns.

Opublikowano

Ale dlaczego tylko na moim serwerze tak jest ? HMM ? Pewien znajomy ma tez serwer Survival tylko że do tego  jeszcze RPG i Minigry a do tego ja mam 2GB ramu a on ma 512mb i 5 slotow a ja 2GB i 20 slotow i u niego nic sie nie dzieje tylko u mnie zaczyna tak scinac i serwer wylaczac ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...